@marty0908 súhlasím s tebou, neznášam . Najviac na slnku neznášam, že sa v pohode rýchlo opálim. Fakt to nemám rada, ostatní sú radi, že ich odtieň sa trošku zmenil a ja ako čokoládka . Na nervy, a mám pásiky od oblečenia. Môj zaručený spôsob ochrániť sa slnečným lúčom? Vychádzať von po piatej, síce teplo je aj tak ale nie až také
ja sa spalim vzdy a vsade. Teda pokial nemam uz nejaky ten farebny zaklad, co vacsinou nemam... Potom sa vzdy a vsade supem a zase som bleda moja koza je ako zacarovany kruh :p
dlho? to je koľko?...mňa zvyčajne nespáli...akurát občas pod očami a na pleciach...ale akurát včera ma poriadne pripieklo po šiestich hodinách vkuse na slnku...keby som nemala ten bidny opaľovák tak je zo mňa špekačka normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
11:00-15:30 hej, ale potom zvyčajne už nie.
a skôr nie....
konečne mi opálilo nohy...ale chrbát mám len trochen červený.....takže budem pjekná hnedá zachvílku.....jupííí
Poraď aj nám ostatným