išiel by som skočiť do kanála ale nie myslím že frajerky sme si preberali na základke ale teraz sme už dospelý tak máme rozum a nezhody alebo rozchody riešime dialógom a nie pod.ebávaním
No tak je tiez von z mojho zivota a hotovo, ziadne sceny alebo dramy. Prerusil by som kontakt.
Keby sme sa denne museli stretavat, tak by som si zrejme povolil jednu alebo dve sceny, aby sa mi ulavilo a potom by som bol slusny, ale odbijal ju pri kazdej prilezitosti... nejak extra to riesit... 0 bodov imho.
@majuri No ked niektory tvoj frajer v buducnosti vyuzije sancu na lepsi vztah a teba odhodi prec, vidim ta, ako skaces od radosti a tvrdis, ze je to v pohode a nikto nikoho neprebral Na to, aby od teba rovno odisiel k niekomu druhemu, su treba dvaja, nie len jeho vlastna nespokojnost vo vztahu...(to by hadam zrusil/riesil aj sam, ked je nespokojny, preco by mal cakat, kym niekoho stretne?).
A do tretice Ved nech si kazdy robi co chce, sudit niekoho podla par takychto veci je hlupost, lebo sa ma tato jeho stranka vobec nedotyka... ale ludia sa imho natahuju o partnerov kazdu chvilu
ak by mi niekot prebral priatelku, tak normalka ako kazdy, poskacem dotycnemu po rebrach, palicou mu dolamem ruky nohy, no a nejaku jazvu vyhlbit do koze by nezaskdilo, tak na pamiatku,,no a priatelke ?? normalka facka cez pusu , mozno aj dve
ale ti dvaja su ti co maju vztah, pretoze ak oni dvaja sa nespametaju tak je jedno ci niekoto z nich podvadza alebo nie, proste ten vztah nieje stastny
ja nehovorim ze som uplne happy ked ma niekto opusti, ale isto viem ze to nieje iba jeho chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
To by musel byť riadny buzerant aby prebral buzerantovy buzeranta
ide iba o to ze clovek sa pri vas neciti dostatocne dobre nato aby z vami ostaval a tak vyuziva prvej prilezitosti na lepsi vztah
boze
Ehh..
A čo ak niekto je taká kur*a, že ide k niekomu, kto je krajší ?
dneska vlastne včera nič nebolo?....filip
my sa mame radi s Máriom a keď sa nám spoločne niekto "pozdáva" , tak ho berieme do trojky.......filip
ja píšem buzerantovy, ty píšeš buteranti
@hluzar pekne povedané
ale tak ho nemôžeš furt ustrážiť
kazdy sa riadi podla svojich kriterii
nemozes diktovat niekomu zivo a nemozes ho odsudzovat iba podla toho ze si zije po svojom, ked je to to co ho robi stastnym tak to treba respektovat
Keby sme sa denne museli stretavat, tak by som si zrejme povolil jednu alebo dve sceny, aby sa mi ulavilo a potom by som bol slusny, ale odbijal ju pri kazdej prilezitosti... nejak extra to riesit... 0 bodov imho.
@majuri No ked niektory tvoj frajer v buducnosti vyuzije sancu na lepsi vztah a teba odhodi prec, vidim ta, ako skaces od radosti a tvrdis, ze je to v pohode a nikto nikoho neprebral Na to, aby od teba rovno odisiel k niekomu druhemu, su treba dvaja, nie len jeho vlastna nespokojnost vo vztahu...(to by hadam zrusil/riesil aj sam, ked je nespokojny, preco by mal cakat, kym niekoho stretne?).
(ale tak samozrejme že to naštve/rozosmutní)
mas pravdu, treba nato dvoch
ale ti dvaja su ti co maju vztah, pretoze ak oni dvaja sa nespametaju tak je jedno ci niekoto z nich podvadza alebo nie, proste ten vztah nieje stastny
ja nehovorim ze som uplne happy ked ma niekto opusti, ale isto viem ze to nieje iba jeho chyba