Vratim ich, preco by som si ich zobrala? Skusim sa vzit do toho, ako by to padlo mne keby som bola v pokladni a rucila by som za nu a chybali by peniaze:/
mne sa to ešte nestalo, že by mi zle vydali (možno som len zle počítala , ale keď som predávala raz v jednej trafike, tak mi po dvoch hodinách prišiel taký ujo povedať, že som mu zle vydala a celé mi to dal nech si to prepočítam
...ale keby mne niekto vydá viac, tak určite vrátim
Raz som prepašoval tvaroh v košíku Nevšimol som si ho, nedal som ho na pás a všimol som si ho až keď som už išiel platiť Vtedy to bol dosť poker face aby si to nikto nevšimol
Ja som raz kupoval niečo za 1 libru, platil som 5 librovkou, a predavačka mi namiesto 4 libier vydala 9 tak to som si nemohol nevšimnúť. ale upozornil som ju na to. Nepotrebujem si prisvojovať cudzie peniaze, hlavne keď viem že predavačka by to musela doplácať zo svojej aj tak dosť malej výplaty
Najviac čo sa mi stalo bolo keď mi z 50tky začala predavačka vydávať ako zo stovky. To znamená že zobrala mojú 50tku dala ju do kasy a zase ju vybrala a dala mi ju plus zvyšok to som čumel.
Tam kde chodím na obed je jedná taká "pani" ktorá má problém odčítať dve čísla a večne sa mýli. Navyše je ešte zrejme aj nahluchlá. Minule, keď som ju upozornil že mi zle vydala tak mi vydala ešte viac...to som sa už na to vykašľal.
ja podla toho, ci bola mila alebo nie.. minule sa mi stalo, ze v obchode mi nenauctovali myslim ze salat, ale ta baba bola strasne arogantna na vsetkych a ani nepomohla tete na voziku predo mnou, tak ze kaslem na nu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pravda, napr. v takej bille by som sa tváril že nič
ale nie, zase keby že 2 eurá tak to dám, ale väčšinou si peniaze nepočítam
čiže aj keby mi vydá o 5 euri menej tak si nevšimnem.
...ale keby mne niekto vydá viac, tak určite vrátim
Raz som prepašoval tvaroh v košíku Nevšimol som si ho, nedal som ho na pás a všimol som si ho až keď som už išiel platiť Vtedy to bol dosť poker face aby si to nikto nevšimol
ak je tam nejaká prihoretá prispatá mumaňa (ul.Jesenského v BA) tak prebytok so samozrejmosťou beriem so sebou.
Tam kde chodím na obed je jedná taká "pani" ktorá má problém odčítať dve čísla a večne sa mýli. Navyše je ešte zrejme aj nahluchlá. Minule, keď som ju upozornil že mi zle vydala tak mi vydala ešte viac...to som sa už na to vykašľal.
aj tak su dnesne veci moc predrazene, tak aspon nejaky ten rozok k dobru