Keď vidím "thaq","xixi","xlapec" a podobne, príde mi ZLE!:D
Jednoducho nech pochopia, že V sa nepíše ako W, po každom T sa NEdáva H, Q namiesto K je fakt blbé ale namiesto CH písať X...mám dosť a ešte horšie je, keď do toho zamiešajú aj striedanie malých a veľkých písmen..naríklad:
ano a rozoberajme to tu vsetci ja som si zvykla pisat saq a co? proste je to zvyk a hovoto. aaa nikdy som nestretla niekoho kto by mi v jednom kuse pisal typom: AqO MoYe
@kikushenka nie, proste neodsudzujem nikoho dobre zvykla si si to je v pohode ja som len povedala, že to nemám rada...a saq co je iné ako hento čo som napísala že mi vadí
No. A nAcO QoLi tHoMu zAkLaDaS FoRuM? XiXi nIe sI YeDiNa kOmU ThO WaDi. a kEd tHi tHo tHaK WaDi wOe, ThAk iCh oD ThOhO OdNaUc wOe, NiE? cMuQ xIxI.. FsHeCkY WaAaS LoWiIiSkUyU!
@19 to nieje také ľahké ale nie proste..dobre vadí mi to tak som to sem napísala..
@etelnair dobre tak sa ti nepáči že som urobila túto diskusiu, okej, a čo teraz? pokiaľ viem môžem pridávať čo chcem podľa môjho uváženia a keď si myslím že chcem dať toto tak to sem dám
nechápem na čo sa vyjadrujete vecami ako a čo teraz...pardon no vážne to nechápem....buď to máte radi, nie alebo vám je jedno tak kašlite celú diskusiu preboha
v živote ste nepočuli o seba vyjadrovaní? keď to neviete prečítať, nečítajte. Akoby sa šiel niekto pohoršovať, že píšete vy tak ako píšete. je to furt o tom istom... *že ona tu vôbec niečo písala. znížila sa jej nezainteresovanosť do stupídnych diskusií*
@fearprincess ja som nehovoril ze sa mi ta diskusia nepaci ale tomu uvodnemu prispevku sa zide aj nejaku formu dat nie len tak oznamit ze co ta sere, to mozes mat aj v stave
@fearprincess prepáč, že nepoužívam úvodzovky. Prepáč ľuďom, ktorí sú iní, a možnú chcú byť iní naschvál. Že sa im niečo páči, niečo iné než tebe. že majú iní vkus než ty. že majú iné zameranie. že píšu inak, než ty.
každý druh písma, hovorené slovo, prezrádza čo to o človeku. možnože keď si uvedomíš, že to ako píšu púta toľko pozornosti, zistíš i prečo tak začali písať...
@chidori ale mne to vôbec nevadí ani ich neodsudzujem! absolútne nie preboha prosím neber to tak že som dáka krava ktorá má problém so všetkými len so sebou nie...ja ich neodsudzujem ja hovorím že to nemám rada..keby že niekto napíše že nemá rád keď tak niekto NEpíše, beriem to okej nejdem ho preto zabiť ani ho neodsúdim v pohode môže byť dokonca môj kamarát...
mna este viac vytacaju tie komenty typu,, tu si uuplne najkrajsia laska moja,ved ty vies ze sa na mna mozes spolahnut a ten dnesny den uplne ppci a aj ta fotka MT navzdy ,,
@matheusko Zaujímavé že ty pochádzaš z BA a používaš slovo padla. Keď som prišiel ja študovať na STU a som povedal na konci dni že je padla, tak kolegovia boli z toho hotový a nechápali tomu že čo tým myslím.
No ty kokso toto ma vytáča ale šak tje malé a veľké písmenká to by som sa aj narobila dokedy to napíšem ale šak čo keď sa im to ľúbi neberme im radosť.
Ja to doslova neznasam. A este ked niekto do toho pise slova typu mocenky moc a podobne, ide ma slak tafit. Takze s takymi ludmi sa ja ani nebavim Uz som par ludom povedala, ze ak sa chcu so mnou bavit tak nech najprv pisu primerane k svojmu veku a hlavne ako ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
môj človek:d:d...a s takýmito ľuďmi ma tí alchimisti birdzu hádžu do jednej kategórie
» vypatlator.volieera.cz/...
@etelnair dobre tak sa ti nepáči že som urobila túto diskusiu, okej, a čo teraz? pokiaľ viem môžem pridávať čo chcem podľa môjho uváženia a keď si myslím že chcem dať toto tak to sem dám
nechápem na čo sa vyjadrujete vecami ako a čo teraz...pardon no vážne to nechápem....buď to máte radi, nie alebo vám je jedno tak kašlite celú diskusiu preboha
@indifferentgirl ja viac!
každý druh písma, hovorené slovo, prezrádza čo to o človeku. možnože keď si uvedomíš, že to ako píšu púta toľko pozornosti, zistíš i prečo tak začali písať...
inak to neznášam... fuj
Ale dobre, radšej sa presuniem do iného fóra, už mi je "blivno"
ale príde mi to strašne afektované a afektovaných ľudí neznášam..
Ale rýchlo sa na to navyká