ano, ale zalezi od toho aky to je clovek..teda prvy dojem ma moze sklamat, ale ked dotycnu spoznam mozem si utvorit iny nazor i ked ich mala velmi vela.
aj keď, samozrejme, pokiaľ je to ten typ, ktorý každý deň spáva s inou, tak to mi vadí (nechcem byť len do zbierky, logicky) a pokiaľ je to panic, je dobré to vedieť kvôli prípadnému sexu... hoci ma to ani nijak netrhá a neberie, s kým spal, je to jeho vec tak ako je moja, s koľkými som spala ja... tá informácia je skôr pre zaujímavosť...
par vztahov je urcite v pohode no ak by som sa dozvedel, ze v svatej zemi bolo viac ludi nez vojakov v Iraku tak to by pre mna znamenal koniec...to by som uricte neprekusol....ako shoshana povedala, do zbierky sa nepotrebujem pridat
tak zaujimalo by ma s kym a za akych okolnosti spal a mozno si podla toho urobim aj usudok...a tiez ak ich bolo privela a na jednu noc tak co ja viem....mozno nie je dolezite aku mal minulost ale urcite by to u mna trochu zavazilo
myslíš to či mal predomnou 30 báb alebo ani jednu? tak to mi je úplne u riti lebo to už ja nezmením, ak toho človeka naozaj ľúbim a som si istá že aj on mňa tak také veci jednoducho nereišim
skor by ma zaujimalo aj daco okolo toho viac, ne len cislo... napriklad jeden moj kamarat zistil ze dievca s ktorym prave zacinal vztah mala predtym dvoch priatelov, ale obidvoch nechala tak ze sa jej zapacil ten dalsi... cize aj toho druheho nechala po par mesiacoch preto, lebo sa jej zapacil moj kamarat no on si nedal povedat a dopadlo to takto ze ... viete si predstavit.. po dvoch mesiacoch ho nechala zase kvoli inemu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov