cakate ze to bude na cely zivot, alebo do toho idete s tym ze sa onedlho rozidete, alebo cakate ze psolu pobudnete par rokov a potom to skoncite, lebo ak je to ta treti amoznost, nebojite sa vopred toho ake tazke bude dat niekomu po rokoch zbohom?
podla toho s kym... zacala som si vztah na dialku a vobec som necakala ze to bude na dlho... a potom som si zacala s jednym zlatym chalanom myslela som ze to bude laska az do neba... len cakala
Neriesim to, momentalne urcite nie na svatbu, dlhodobejsie moze byt aale musela by to byt kurva popici zena aby som s nou vydrzal 10 rokov teraz , skorej ako v 30tke sa zenit neplanujem Takze teraz vztahy co trvaju 30min az dokym ma to neprestane bavit
taketo otazky som si zatial nedal na moju otazku a ani si ju nedam. Napr. moja segra musim ju tu spomenut. zije sucasnostou a tak sa aj riadi. asi to mame v rodine a preto si nedavam fakt takuto otazku. Fakt ak by som mal takto rozmyslat tak ten vstah by som si ani neuzil, tak by bol vlastne aj zbytocny. neviem ci som ta dobre pochopil
ak by som vopred vedel ze ma dievca planuje po chvily nechat nikdy by som si vztah nezacal naco to je zbytocnost podla mna...mna nebavia take vztahy ze napr. rok sme moc zamilovany a potom dovi dopo ked uz vztah tak vazny a taky planujem az ked dostudujem...momentalne si chcem len uzivat, ale nevravim ze sa branim vztahom ved aj mna obcas prepadne ten pocit ze chcem mat nejaku pri sebe
neberte ma vazne ved pred chvilou som dojedla melon ktory som zapijala kofolou a na to som do seba natrieskala dve kysle uhorky a vcil jem syr s cukrom takze som blazon. som blazon??
No ja by som chcel aspoň nejaký taký vážny vzťah, v podstate je jedno na koľko ale nech to niesú také detské lásky... alebo zase na druhej strane by som aj prijal nejakú peknú babu trebárs aj na pár dní čo je ale nemožné
Tak nad takymto niecim som nerozmyslal a ani nemienim zacat. Proste ako bude tak bude, mozno to bude mesiac, mozno rok a mozno dokonca. To neviem a zistit sa to da len jednym sposobom. Chladne kalkulacie nemaju podla mna vo vztahu co robit.
Clovek nikdy nevie ako sa co vyvinie, ale su tu urcite faktory, ktore to mozu velmi ovplyvnit. Napr. ak si zacnem s niekym so skoly a o rok idem na vysku do BA, tak uz budem vediet hned na zaciatku, ze to netreba brat prilis vazne, ale ak by sa za ten cas ukazalo, ze si fakt rozumieme, tak ani dialka nie je prekazkou.
No tak toto zalezi len od vstahu mal som vstah kde som nazaciatku vedel ze to neni na dlho.....no mal som vstah kde som vedel ze to je na dlhsie a potom koniec...a teras mam vstah ktory chcem uz aby trval po cely moj zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
NEBERTE MA VAZNE sak aspon mam co citat!!!
P.S. trpim samomluvou.Odmalicka.
napr do posledneho wztahu som isla s tym ze tento chlapec to so mnou wydrzi 2tyzdne a posle ma kade lahsie .. a poslala som ho ja po 10mesiacoch ..
Takze ked uz by nieco malo byt, tak nech to ma perspektivu .