kedy nam uz konecne povedia ci sme prijati alebo nie, zevraj v piatok ráno alebo poobede uz zasadala komisia a minuly rok to mala kamoska povedane uz v ten den vysledkov, neviete ani ktorý den to zverejnia? alebo nam to chcu poslat len postovou za neviem
ved ale postup do dalsieho kola tam je napisany uz od zaciatku mne kamoska hovorila co tam chodi ze na pravo je napisane ze STATUS tam pod tym by malo byt prijaty alebo neprijaty
aha sorry prepac..teraz som sa kukala a ja tam mam iba napisane ze kolo: a vsade same jednotky..akoze prve kolo ale postup do dalsieho kola alebo tak tam nic nemam...na aku fakultu si robila prijimacky?
viem, ze tato otazka tu padla uz milion krat,ale to postupil do dalsieho kola znamena teda co? lebo kazdy hovori inac, a neviem comuu verit niektori pisail, ze to znamena, ze sme pod ciarou, tak nvm.
nie uz je to na nete napisane co to znamena..postup do dalsieho kola znamena ze ste dosiahli dost bodov na to aby vas zaradili do toho ci vas zoberu alebo nie podla toho kolko budu mat ostatny a kolko beru...to znamena ze ste mali viac ako 150..mne uz doslo pisomne rozhodnutie ze som prijata na NHF dnes ráno, ale na nete nemam ani ziadny postup do dalsieho kola ani nič
to pisali uz vtedy ked som si podavala prihlasku, predminule roky to bolo tak ze z kazdeho by si musel mat 50 ale teraz je to tak ze dokopy 150...ze napriklad aj ked budes mat z angliny 50, z matiky 0 a z ekonomiky 100 tak si tiez zaradeni ako keby ,,do dalsieho kola,, ...kebyze mas 149 tak sa s tebou ani nebavia hned si ako kebyze neprijaty...nechcem predbiehat ale tak nam to aspon hovorili na kurzoch ked som chodila na eubu na kurzy...
no hej pominule roky to tak bolo, ale teraz aj na pozvanke bolo, ze minimalny pocet bodov nie je urceny, ze sa zostavi rebricek uchadzacov od prveho az po posledneho prijateho a tak sa urci mimimalny pocet potrebnych na priatie, tak dufam, ze mojich 144 ma nejaku nadej a gratulujem ti k prijatiu
jaaaj aha..tak je to mozne ze sa to asi zmenil ved preto hovorim ze to neviem naisto ale tak nam to hovoril profesor z euby...tento rok...a kde mate napisane ten postup do dalsieho kola na nete? lebo to tam neviem najst mam tam iba body a nic ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov