preboha veď to je úplne jedno ,kedy to príde ...najlepšie je čím neskôr ..ja s priateľom chodím 7 mesiacov a nič medzi nami nebolo vážnejšie a žijeme ...a milujeme sa ...len proste sa na to necítime a to sme už obaja dospelí ,príde to ,keď to má prísť ,len to neunáhlite
nejde mi vobec o sex snou! naozaj sa mame radi a respektujeme sa a sama mi povedala co som spomenul, ze by mi dala po mesiaci, len teraz v utorok mi naznacila, ze ked teda budem v sobotu sam doma, tak sa ten mesiac moze presnut na skorsi termin. asi nieco v tom zmysle. ja som sa potesil ale neprijal som to hned! premyslam...teraz ci v inu prilezitost? teraz aby som skludnil hormony alebo potom aby to malo svoje caro... asi tak to vypada. keby mi slo snou len o sex tak by som ju bol smykol na prvom stretku. nemusis ju lutovat!
no sak uvidime kedy...ja sa neponahlam len ked vies, zeny menia nazory kazdu hodinu poniektore...
ja si pockam kludne mne nejde o sex...len ked ho bude chciet tak nerad by som odmietol. aby som nespravil nieco zle. ked uz mam konecne vztah po 5 rokoch
chapem ta nechaj to uplne na nu praveze ju aj trochu natahuj, ze sa ti teraz nechce, to ju este viac rozpali sak uploadni jej foto nech mozeme zavidiet
no ja sa nudím tak odpoviem podľa mňa je správny čas vtedy keď to proste chcete obaja a viete, že to nebude to jediné, čo vás bude držať a preto je lepšie počkať si myslím a koľko dlho to ti neviem povedať..ale keď vieš že tým nič nepokazíte tak..
@lacike90 tak ja neviem podla mňa to zbytočne komplikuješ, vždy je individuálne. Ty sa zrejme cítiš byť pripravený a dal si jej to najavo, takže proste už len musíš počkať na ňu. Premýšľaním nad tým a polemizovaním sa len zamotáš v myšlienkach a bude pre teba ten sex vo vzťahu stále viac a viac, stále na ňu budeš viac tlačiť aj keď možno nepriamo a nakoniec ak sa spolu vyspíte tak len kvoli tebe. Pochybujem že niečo takéto chceš ak ju skutočne ľúbiš.
Proste počkáš, sex určite nieje základom vzťahov, ale skor snaha pochopit toho druhého. Takže byť tebou nezamýšľam sa kedy budeme mať prvý sex, ale kým to nepríde, energiu ktorú neskor budeš vydávať naň by som kľudne venoval do spoločných chvíľ, zobral ju na pár výletov atď...
Ale tak či tak, mi príde divné ako v @5 ... ja neviem, ale 7 mesiacov čakať je dosť.. vzťah podľa mňa musí fungovať po všetkých stránkach, vrátane sexuálnej. Neviem, keby k tomu po takej dobe ešte nedošlo, tak by som asi mal pocit že niečo nie je v poriadku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@5 ked som mal 15 a 6 mesacny vztah tak som si myslel ze tak po polroku uz mozno...ale teraz, ked mam 21 a cakat polroka...hm :/
to si pockaj uz rovno na svadobnu noc ako v pripade čisla @7
ale predbezne diky za komentare...haluz co poniektory vypotite
ano podarilo...ale uplnou nahodou a este k tomu u mna doma!
my sme kapitolu rande preskocili
nejde mi vobec o sex snou! naozaj sa mame radi a respektujeme sa a sama mi povedala co som spomenul, ze by mi dala po mesiaci, len teraz v utorok mi naznacila, ze ked teda budem v sobotu sam doma, tak sa ten mesiac moze presnut na skorsi termin. asi nieco v tom zmysle. ja som sa potesil ale neprijal som to hned! premyslam...teraz ci v inu prilezitost? teraz aby som skludnil hormony alebo potom aby to malo svoje caro... asi tak to vypada. keby mi slo snou len o sex tak by som ju bol smykol na prvom stretku. nemusis ju lutovat!
no sak uvidime kedy...ja sa neponahlam len ked vies, zeny menia nazory kazdu hodinu poniektore...
ja si pockam kludne mne nejde o sex...len ked ho bude chciet tak nerad by som odmietol. aby som nespravil nieco zle. ked uz mam konecne vztah po 5 rokoch
za posledny rok som toto pocul od minimalne 30 ludi...asi sa majkovi ozvem ci nechce dvojnika
pochybujem ze ona je BIRDZ ale dobre si to napisal
dobry nazor...ale nie moj pripad! mal som aj nezavazne sex
Proste počkáš, sex určite nieje základom vzťahov, ale skor snaha pochopit toho druhého. Takže byť tebou nezamýšľam sa kedy budeme mať prvý sex, ale kým to nepríde, energiu ktorú neskor budeš vydávať naň by som kľudne venoval do spoločných chvíľ, zobral ju na pár výletov atď...
@kawanabe velmi mudre slova! dakujem...konecne komentar ktory si vezmem k srdcu a ktory je myslim asi najrozumnejsi.
diky moooc
Ale tak či tak, mi príde divné ako v @5 ... ja neviem, ale 7 mesiacov čakať je dosť.. vzťah podľa mňa musí fungovať po všetkých stránkach, vrátane sexuálnej. Neviem, keby k tomu po takej dobe ešte nedošlo, tak by som asi mal pocit že niečo nie je v poriadku.
A ináč fakt vyzeráš jak Majk Spirit