@66janica6 kukni avizo, bazos, prenajmy.sk tam toho neni malo...inak centrum nekukaj urcite....pokukaj racu, vrakunu, biskupice...tam nevypytaju tolko ako v centre alebo ruzinove
a byty si mozem ocekovat aj tu, je to vcelku prehladne: » roommates.sk tiez hladam cosi v okoli stareho mesta, obcas sa da natrafit aj na seriously jakstak vpoho sumy, kto hlada-najde, vela zdaru, cuss.
robim na poste teraz, kde by ti to malo dojst a nic take nechodi zo skol, teda dnes nebolo a inak, v Ba budes stale chodit mhd a vacsina studentov dokym dojde do skoly, tak sa stihnu naucit, co bolo treba na ten den, takze dlhsia cesta do skoly je fajn...
Ale ako nechcem urazat pershinga ale preco by si si hladala v smradlavej raci , vrakuni ked ta to vyjde rovnako ako v Petrzke , toto je manhattan oproti Vrakuni a Raci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@husky boze prestan a radsej mi najdi lacny byt
@mcvpn ja nie som cierna satanistka, ani som nebola, neviem co ma to napadlo
Nedoslo ani mne a odteraz nemam rad jej frajera! @1
» reality.bazos.sk/inzerat/1683862...
kukni bazos a ine stranky a najdes,...za 5 kil sa da v ba v pohode byvat
@mm47 prijimam len seriozne ponuky
@pershing363 no len my sme štyria a s tym je problem.. vela bytov nam uz preto odmietli..
Akurát som sa od nej dozvedel, že historici majú zápis 3. 9. ide niekto ešte na históriu?
A budes chodit hola po byte , lepsie ako najomne nie?
Tebe by bolo naj. niekde v petrzalke , este keby fungoval stary most tak si za 5 minut v skole.
tak mi najdi v petržke byt
Ale ako nechcem urazat pershinga ale preco by si si hladala v smradlavej raci , vrakuni ked ta to vyjde rovnako ako v Petrzke , toto je manhattan oproti Vrakuni a Raci
@farfala dnes doslo, ma zobudila postarka o desiatej