ja som zacala mesiac po mature a skusky som mala v septembri, ale keby som mala ist este raz, urobila by som si ju v zime, ked je prave to hnusne pocasie a kopa snehu..
@majusssska na to už je neskoro, tiež som sa mohla zahlásiť kdesi v decembri, januári a skúšky by som už mala na suchu ... ale tak... nejak sa na to pozabudlo no :/...
@10 aj ja som si myslel,že v zime na snehu to bude moc zlé a ťažké,po takých cestách,ale ono je to vlastne lepšie,lebo mi to moc nejde a aspoň možem ísť pomaly kvoli takým cestám
@somslavka Neriskovala neriskovala.. Potom dúfam že sa prihlásiš do nejakej béčkovej autoškoly, kde ťa nič nenaučia, dostaneš vodičák zadarmo, nakydá trošku snehu a vpáliš to do mňa na križovatke
zacala som v septembri a presla som si asi kazdym moznym pocasim... a tak by to malo byt ked prvy krat jazdis na snehu a v dazdi v aute s niekym, kto to moze v pripade tvojho omylu ubrzdit, alebo ti strhnut volant, tak mozes byt uplne rada
Ja som zacal v lete a skoncil v lete. Ale to pocasie bolo vselijake len nie dobre Take burky co som vychytal na prvych jazdach, to som dovtedy snad ani nevidel
som na tom tak ako ty a etse k tomu planujem ist na prijimacky co su v juni cize na vodicak si najdem cas najskor v juli... ale ved az tak na tom zalezi? vasi ti hned kupia auto alebo... ?
Bys cubrnel, ze zena za volantom je statisticky najbezpecnejsia kombinacia. Dokonca zena za volantom byva castokrat shopnejsia a zrucnejsia ako mnozstvo vodicov s rovnakou, alebo dlhsou praxou vo vedeni motoroveho vozidla. A faktom je, ze to na nasich cestach vyzera zle, tolko zlych vodicov pokope nenajdes snad nikde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@fxx u nás sa autoškola robí najmenej 3 mesiace, no dá sa to pretiahnuť aj na pol roka...
@chevro to by som ja neriskovala
my to máme tak,že malo by to byť tri mesiace,ale ved ide o to aby si mala hodiny,a ked ich mam skor tak to je jedno,buduci pondelok mám skušky
@method tak toto je už moc ...
@kosh áno, máš pravdu, ale s tým klesá aj šanca urobiť skúšky na prvý krát...