Keby ľudstvo silno pokročilo vo vesmírnokolonizačných snahách, už som sa tým nikdy nemusela zaoberať. Keďže presťahovať sa do inej krajiny na Zemi tiež zrejme nebude výhra.
inak si myslím, že oni vydržia 4 roky a potom budú voľby, na ktoré pôjdu voliť deti, ktoré tento rok ešte nemohli (ja napríklad ) a dáme ich dole svine špinavé!
Aj keď neviem koho by som volila lebo nikto z ponuky sa mi nepozdáva.
Tak uvidíme, ako sa zachová v tomto 4 ročnom období, keď bude pri moci, keďže je veľmi nepravdepodobné, aby sa konali predčasné voľby... Je jasné, že už aj oni musia šetriť, čo doteraz vždy museli len tí iní Takže, Smer za 4 roky získa menej preferencií, ale stále to môže stačiť na víťazstvo, keďže momentálne na Slovensku neexistuje opozícia, ktorá by kládla aspoň aký taký odpor a nehádala by sa medzi sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak si myslím, že oni vydržia 4 roky a potom budú voľby, na ktoré pôjdu voliť deti, ktoré tento rok ešte nemohli (ja napríklad ) a dáme ich dole svine špinavé!
Aj keď neviem koho by som volila lebo nikto z ponuky sa mi nepozdáva.
Možno tak Paliho kapurková