podla mňa nepojde už, časom v priebehu dvoch - troch rokov ubudne vačšina uživatelov a bude tu komunita tak 30-40 ludi cca len ale nebude mať kto zakladať fora a tak a bude to upadať a potom raz rano vstaneme zapneme birdz ale najdeme len chybu 404
@sugy1 Som tu 820 dní a stále čakám. A nepresvedčí ma nikto že to tu niekedy bude fungovať alebo za niečo stáť. Ak to tu raz opustím tak ma nikto a nič nepresvedčí aby som sa sem vrátil. Lebo viem že to tu stále nebude fungovať a všetci tu na to budú srať
hm. to je tak - skor ci neskor, registracia pojde, ale budes muset dat svoje telefonne cislo (zas nejake trapne opatrenia proti tomu aby si niekto vytvaral viacero uctov) a myslim si ze to drtivu vacsinu uzivatelov odradi a z birdzu sa postupne stane vyprahla pustina, nakoniec ti kkti este pritvrdia a budu ziadat platit za registraciu a to uz bude definitivny konec birdzu, jedneho dna nastane den ked tu bude 0 uzivatelov okrem 1-2 adminov a skonci to ako povedal @ error 404.... a pouzivatelia birdzu si budu muset najst iny komunitny portal alebo sa na to uplne vyjebat....krutá realita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to by bol giga fail
a potom príde tomáš a zrovná to tu so zemou, všetky webky a fóra zablkuje s @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 @1 ...
ostanú tu len linky, časák a videoblogy
šak dočkajte chvíľu ešte
heslo pošlem v ts