Viete mi poradiť ako to vlastne je? lebo kazdý mi povie inak..takze som v 2.roč., no prestala som tam chodiť uz v oktobri, čakala som ze ma po zimnom semestri vyhodia a pride mi papier, no doteraz mi nič neprišlo, mám čakať az na koniec LS?
nemôze sa stať taká situácia, ze mi príde papier dajme tomu niekedy az po skúskovom v LS, cize v polke júla, s tým ze som tam nechodila prakticky celý 2.roč. a budem si musiet platit zdravot.pois. za ten čas čo som sa nebola odhlásiť zo skoly??
@bunnyboy
no tak ide konkrétne o UK v BA lebo kamaratka mi spomínala ze presne takto to robia na jednej uni ze oni ta nechajú, nič neposlú a potom ti pride list na konci akademickeho ze studentom niesi uz od LS aj ked nič neprislo...ale mne sa to nejako nezdá podla mna to je blbosť, lebo skola ti musi oznamit, či sa mylim?
No na UK (aspoň na mojej fakulte) ti kontrolujú kredity v 2. ročníku až vlastne na konci skúškového v LS.
Iba, že by si odišla v zimnom kvôli neurobenému prenášanému predmetu ---čiže že ťa vyrazili.To by bol problém.
čakaj na list, neboj sa oni ti ho pošlu a určite ti tam daju rozumný dátum (čo znamená že ti ukončia štúdium k takému dňu aby sa to neprekrylo s úradom + aby nebola veľká medzera medzi poslaním a prijatím) neboj sa ja som tiež čakal a tiež som sa dočkal z UK BA
@paulieevans no ja som nad tym rozmýslala uz dávno, ale tak vies, podla mna to neni dobrý nápad sa takto pripomenúť, vyrazia ma ešte hned a to ja nechcem..ked môzem byt studentom do konca LS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no tak ide konkrétne o UK v BA lebo kamaratka mi spomínala ze presne takto to robia na jednej uni ze oni ta nechajú, nič neposlú a potom ti pride list na konci akademickeho ze studentom niesi uz od LS aj ked nič neprislo...ale mne sa to nejako nezdá podla mna to je blbosť, lebo skola ti musi oznamit, či sa mylim?
Iba, že by si odišla v zimnom kvôli neurobenému prenášanému predmetu ---čiže že ťa vyrazili.To by bol problém.