Ešte nikdy som to neskúšala v noci a to som na výške tretí rok... Vyhradím si na učenie niekoľko dní, nechávam si čas aj na opakovanie (väčšinou) - začnem o takej deviatej/desiatej ráno, potom si dám pauzu na obed, poobede sa učím, dám si pauzu na seriál alebo čo, učím sa, dám si večeru a potom sa učím zas alebo idem von. Večer pred skúškou to už len tak prebehnem a radšej sa poriadne vyspím.
aj na skusky, aj na pisanie prac mi je lepsia noc..
spim napriklad do pol 4 obeda, ucit sa zacinam okolo 9-10 a tak sa ucim celu noc povedzme do 8-9 a potom idem zase spat, a ak mam skusku, tak rovno idem do skoly na nu, napisem a spat idem po nej
4rok som na vyske a ucila som sa len trikrat na poslednu chvilu + celu noc pred skuskou a boze nikdy viac to nechcem zazit...ten pocit ked mi telo krici ze chcem spatspatspatspatspatspat a ja proste kurva nemozem "lebo este 30 stran", no islo ma cisto jebnut, to sa inak neda napisat...
ako time-planning viac-menej nikdy nevychadza tak ako si ho na zaciatku naplanujem, ale tak snazim sa...kedysi v prvaku, druhaku sa mi ucilo najlepsie hned od rana od tej deviatej, teraz sa to uplne pretocilo, rano neexistuje, potrebujem sa prebrat, dat si kafe, trosku sa "uclovecit", ucim sa poobede a uplne najproduktivnejsi cas ked vnimam a "sosam" informacie je pre mna od 20:00 do 00:00. a uz roky to robim tak, ze mam presne vyratane dni do skusky, ziaden vyhradeny na opakovanie nie je.
Keď si vysvetlím, že ma to baví. Kým sa presvedčím, zvyčajnie je minimálne popoludnie, takže informáciu o tom, ako sa asi učí doobeda alebo ráno naozaj nedokážem ani len zhodnotiť .
ja keď sa učím,tak cez deň s prestávkami na 20 minút,ak niečo večer ide v telke tak si to pozriem,potom si prejdem to celé,čo treba na skúšku a ráno stále budík podľa toho kedy je skúška,ale tak väčšinou som vstávala medzi 5.00- 7.00 aby som sa učila a doučila som sa ešte aj nejaké veci,lebo večer už ti z toho drbe a už ti nič do hlavy nevojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a inak poobede..vecer a v noci jedine den pred skuskou
spim napriklad do pol 4 obeda, ucit sa zacinam okolo 9-10 a tak sa ucim celu noc povedzme do 8-9 a potom idem zase spat, a ak mam skusku, tak rovno idem do skoly na nu, napisem a spat idem po nej
ako time-planning viac-menej nikdy nevychadza tak ako si ho na zaciatku naplanujem, ale tak snazim sa...kedysi v prvaku, druhaku sa mi ucilo najlepsie hned od rana od tej deviatej, teraz sa to uplne pretocilo, rano neexistuje, potrebujem sa prebrat, dat si kafe, trosku sa "uclovecit", ucim sa poobede a uplne najproduktivnejsi cas ked vnimam a "sosam" informacie je pre mna od 20:00 do 00:00. a uz roky to robim tak, ze mam presne vyratane dni do skusky, ziaden vyhradeny na opakovanie nie je.