prave dnes som dostal Fx od skurvenej pice, to sa neda inak nazvat...sama tomu nerozumie a bude sa bavit na inzinierku..pojdem za nou a zrobim jej tam revoluciu..najebany som ako uz davno nie..
no ja mam na druhy tyzden 2 skusky, dnes je myslim streda tak ak boh da tak sa budem snazit od dnes ale naozaj az tak piatok zacnem hladat nejake skripta budem volat spoluziakom ze co sa mam ucit a potom sa pojdem stat
mám milión povinnej literatúry, ktorú musím čítať, takže ak boh dá, tak sa to snažím čítať cez semester (hoci túto noc som za dve hodinky prebehla asi 600-700 strán dokopy - a dokážem to v pohode zreprodukovať a argumentovať ).
ale učím sa - že prebieham poznámky a prezentácie plus výpisky z povinnej četby, pár dní pred skúškou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
mám milión povinnej literatúry, ktorú musím čítať, takže ak boh dá, tak sa to snažím čítať cez semester (hoci túto noc som za dve hodinky prebehla asi 600-700 strán dokopy - a dokážem to v pohode zreprodukovať a argumentovať ).
ale učím sa - že prebieham poznámky a prezentácie plus výpisky z povinnej četby, pár dní pred skúškou.
teória poznania je sviňa...