Celkom by ma zaujímalo, kedy je pre vás najvhodnejší čas na učenie.. údajne to má každý inak..
Viem, že niekto radšej vstane ráno o 4tej a učí sa, niekto sa radšej učí do noci, a tak všelijako, tak by ma zaujímalo, ako to majú iní ľudia..
Ja sa tiež najradšej učím v noci, najviac mi to lezie do hlavy a hlavne som už vtedy pod stresom a vtedy mi to ide najlepšie. Nakoľko ponocujem pred skúškou vždy.
Najučenlivejšia hodina je ale pre mňa 45 minút cesty autom do školy to fakt nechápem koľko toho stihnem pochytiť...
to ako kedy ,dnes sa mi napr velmi dobre učilo od 17:00 do takej 19:00 ,potoms om skušala aj o 20:00 a už to šlo horšie -mam vypadky a nepamatam si všetko
ale pokial ide o ucenie celkovo, tak idealne tak 3-4 hodiny pred tym, nez som prilis unaveny a idem spat. mysel mi nelieta po kravinach a ja sa dokazem sustredit cisto na jednu vec.
Uprimne, najradšej mam, ked vstanem /a mam za sebou minimalne 6 hodin spanku/ o dajme tomu 2:00 am...vtedy mi to ide najlepšie .Ucim sa do 12 a to uz mam 10 hodiek za sebou a ani to clovek neuciti
Mne sa vždy učilo najlepšie ráno a úplne najviac som do hlavy natlačila ráno pred skúškou, keď som vstala o 3:30 a robila záverečné opakovanie.
V noci som nikdy moc nevládala, najdlhšie som sa vládala učiť do polnoci, a to som aj tak praktizovala iba pred štátnicami, keď mi naozaj lepilo a nemala som už inú možnosť.
mne najlepšie asi od 16:00 do cca 02:00- 03:00
ale meni sa mi to, uz som mala aj od 22:00 do 06:00-
to bolo ked som mala adrenalnu unavu- sa mi nechcelo v noci spat
neviem kedy sami dobre uci ale vzdy ked sa rozhodnem nieco ucit je to tak nejak po 18:00 ale to len z dovodu ze sa k tomu dokopavam niekolko hodin proste xD
proste ja si rano poviem ze sa idme ucit ale aj tak to vzdy odkladam a az po nejakych 8 hodinach sa k tomu donutim xD ale to nie ze by sa m ivtedy ucilo najlepsie len prokrastinujem a o 6 mi zacne lepit ze fuckt uz mam malo casu a chcem spat a tak tak zacnem xD
ale niekedy keď už fakt musím, ta tak isto ako @0 , vtedy aj práca a akákoľvek činnosť mi ide lepšie, neviem čím to je, ale v noci keď som najviac rozbitý ma naplní taký adrenalín, že som potom najproduktívnejší
Tak od 16,00 do 20,00 .. v noci sa učiť neviem, teraz to skúšam lebo ma tlačí čas a ho...nič si nepamätám z toho... celkom mi nevadí sa učiť aj doobedu ale uprednostnujem najmä tamto čo som ako prvé napísal .... inak podobne ako @trdelniiiq - opakovať si nahlas a všetci musia byť ticho ale najradšej som keď som sám
Potom mám výpadok od 16:00 do 19:00 a v takejto dobe sa neviem nikdy nič naučiť, bez ohľadu na to, či som vyspatá, alebo či som sa predtým učila/neučila. Proste neviem. Toto je úplne doba, keď sa ani nepokúšam.
No a potom od tej 22:00 - do 02:00, tam je to azda najlepšie
Najlepsie asi doobeda...ale nerobi mi problem ucit sa nikdy, ak niesom unavena.. dokonca posledny mesiac sa ucievam uz cele dni ...dajme tomu od 10 a vypnem o 5 vecer, lebo uz som taka unavena, ze nevladzem
@sheily keď ma tlačí čas. Ale je oficialne zname, ze to, co sa naucis rano, sice si to hned zapamatas, ucenie ti pojde lahko ale to rychlejsie zabudnes (mozno aj hned) . Naopak - ked sa ucis vecer, pojde ti to do hlavy sice horsie, ale zapamatas si to podstatne dlhsie. Osobne odskusane
8,30 - 13,00 ale v tom case treba varit alebo daco ine robit, takze sa moje ucenie presunie na poobedie, kedy sa mi chce spat a cele to stoji za hovno a v noci spim, neucim sa nikdy
zvykla som sa večer až do noci, ono ked som tak prijemne unavena, kedy sa dokazem sustredit len na jednu vec, tak to vyuzijem a učím sa =tým pádom jedna vec, ale začínalo ma srať ten posratý režim, že mám prehodený, tak teraz sa učím doobeda, potom 2-3 hodky pauza a potom zase od 13/14 a občas su nejake utlmy, tak to si davam pauzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Najučenlivejšia hodina je ale pre mňa 45 minút cesty autom do školy to fakt nechápem koľko toho stihnem pochytiť...
A potom 23-2 rano, to je moje prirodzene maximum energie, kedy lietam pod stropom a som neporazitelna
ale pokial ide o ucenie celkovo, tak idealne tak 3-4 hodiny pred tym, nez som prilis unaveny a idem spat. mysel mi nelieta po kravinach a ja sa dokazem sustredit cisto na jednu vec.
Čo študuješ, že sa musiš stale ućiť?
V noci som nikdy moc nevládala, najdlhšie som sa vládala učiť do polnoci, a to som aj tak praktizovala iba pred štátnicami, keď mi naozaj lepilo a nemala som už inú možnosť.
mne najlepšie asi od 16:00 do cca 02:00- 03:00
ale meni sa mi to, uz som mala aj od 22:00 do 06:00-
to bolo ked som mala adrenalnu unavu- sa mi nechcelo v noci spat
proste ja si rano poviem ze sa idme ucit ale aj tak to vzdy odkladam a az po nejakych 8 hodinach sa k tomu donutim xD ale to nie ze by sa m ivtedy ucilo najlepsie len prokrastinujem a o 6 mi zacne lepit ze fuckt uz mam malo casu a chcem spat a tak tak zacnem xD
ja sa tak neskor zas skor preto že sa mi lepšie sustreduje neskor
ale niekedy keď už fakt musím, ta tak isto ako @0 , vtedy aj práca a akákoľvek činnosť mi ide lepšie, neviem čím to je, ale v noci keď som najviac rozbitý ma naplní taký adrenalín, že som potom najproduktívnejší
Potom mám výpadok od 16:00 do 19:00 a v takejto dobe sa neviem nikdy nič naučiť, bez ohľadu na to, či som vyspatá, alebo či som sa predtým učila/neučila. Proste neviem. Toto je úplne doba, keď sa ani nepokúšam.
No a potom od tej 22:00 - do 02:00, tam je to azda najlepšie
to je uplne super, ked je vsade klud, na internete skoro nikto nie je vtedy mam maximalne sustredenie