pod 10##10##11##12##13##14##15##16 a viac##ešte som sa nebozkávala a v najbližšej buducnosti to ani nechcem skusit##ešte som sa nebozkávala a v najbližšej buducnosti to chcem skusit
prvý bozk 17.11. minulý rok ale to bolo zlé a trápne,a potom tak trochu normálnejšie na Silvestra ale to sme boli opitý a odvtedy dá sa povedať že veľakrát, tak neviem ktoré bolo naozajstné bozkávanie
@flysser Kamarát trochu si pletieš pojmi s dojmami. Otázka bola: Kedy si sa prvý krát (naozaj) bozkával/a. Nejaký vzťah k tomu človeku tam nebol spomínaný. To neznamená že to nieje naozaj keď toho človeka nemiluješ stačí keď ťa sexuálne priťahuje, alebo keď stretneš nejakú dievčinu v bare a nepoznáš ju vidíš ju prvý krát pozveš ju na niečo ideš si s ňou zatancovať a pri slaďáku ju pobozkáš obom sa to páči tak v tom pokračujete tak to nieje naozaj ?
Ide o to čo myslíš ,,niečo cítiš" nemusí to byť automaticky láska
@chingula som rada že nie som sama, kto si všíma také chyby mňa ta chyba už dosť serie, lebo každý deň tu je asi 5000 ankiet a všade je to zle napísané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
akože oliz?
Ide o to čo myslíš ,,niečo cítiš" nemusí to byť automaticky láska
pamätám si to jak keby to bolo včera
ale ak sa pod pojmom naozaj mysli to co si myslim ja, tak zatial nie.
to čo sa deje?!!!
práve O TOM ČASE som bola dneska vonku a presne O TOMTO som sa bavila s kamoškami..
ja sa už nehrám. už to prestáva byť vtipné. v poslednej dobe.