zapal mocovych ciest, 40tky horucky, prve dva dni som chodila doslova kazdu minutu na WC a asi kazdy kto to zazil vie ako to tam prebieha.
to bolo pred mozno 5 rokmi a uz to nikdy nechcem zazit, davam si od toho casu sakramentsky pozor na krize a teple oblecenie....a na dovolenkach sa len priblblo pozeram po -nastrocnych trubkach co su cely den v mokrych plavkach....pretoze presne takto som to dostala aj ja.
a este jedna velka chutovka bol pasovy opar, nervova bolest...tiez nezelam nikomu...ale tam som aspon nemala horucky, nebluznila som z toho a nemala som pocit, ze mi niekto reze mocove cesty ked cikam.
ked som mala 14. dostala som "herpanginu" a cele hrdlo som mala plne aft. nemohla som hltat ani vlastne sliny, tak to bolelo. nastastie uz je to davno.
Tesne pred mojou stuzkovou som schytal zapal pluc takze som nebol ani na stuzkovych ostatnych kamosov a na svojej som sa musel drzat skratka proste fuj.
V januári som mala tak nechutne brutálne angínu, že som myslela, že sú to moje posledné dni, úplne som umierala, za tých 5 dní som minimálne 3 kilá schudla, čo som absolútne nejedla... to bolo strašné... :/
Ja som chorá stále Takže v podstate minimálne každý druhý deň... Neviem čo mi je ale mamka ma chce dovliecť na celkové vyšetrenie na pohotovosť Takže tak, no, furt by som sa najradšej zabila keď ani schody neviem zísť :/
Podráždený žalúdok, či niečo také asi tri roky dozadu. Tri dni som len preležala v posteli, skoro som nespala, len som sa neustále prehadzovala zo strany na stranu s domienkou, že nájdem polohu, kedy ma to nebude bolieť. Nič som nebola schopná zjesť a pomaly ani vypiť. Nenormálna bolesť a chuť vyrezať si celé brucho. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» www.wordans.com.au/wordansfiles/im...
to bolo pred mozno 5 rokmi a uz to nikdy nechcem zazit, davam si od toho casu sakramentsky pozor na krize a teple oblecenie....a na dovolenkach sa len priblblo pozeram po -nastrocnych trubkach co su cely den v mokrych plavkach....pretoze presne takto som to dostala aj ja.
a to som už mala aspoň 100 chrípok