hmm taký naozaj naozaj vzťah ešte nikdy a to už budem mať 18 :/ .. ale taký prvý akože vzťah tak asi v 15 ? .. alelen akože... samé sklamania a tak no.
asi 13 som mala, ale nedá sa povedať že "niečo vážnejšie", proste prvý frajer... zatiaľ nič nebolo natoľko vážne, aby mi bolo ľúto pri rozchode... ale časom som z toho vyrástla a teraz vnímam vzťahy úplne inak
9. trieda na ZS, od tych cias ma nic naozaj "vazne" nepostretlo.. klamal by som, keby poviem, ze mi to nechyba.. asi takto by som charakterizoval moje pocity:
17 som mala a bol to prvý vážny vzťah, keďže pod tým pojmom si predstavujem, že vzťah so sexom....skoro dva roky sme spolu boli - pekné časy, na ktoré ale nerada spomínam keby môžem vrátiť čas, toto by bola jedna z veci, ktorú by som vrátila :/ ale do života mi to dalo veľa....no najvážnejší vzťah mám teraz - lebo teraz som už vážne zamilovaná a vážne milujem! milujem ho so všetkým, s kladmi aj zápormi a už navždy budem, lebo chcem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mňau
a potom to už išlo rýchlo a veľa
sú rôzne stupne vážnosti
13, on mal 16,5
ach, super to bolo, mesiac to trvalo až som ho akosi nechala. veľa sme spolu boli
ale pre mňa to bolo vážne
aj ked to boli len také tie nesmelé pusy..
noo... potom pár (viac) failov a vzťah od 15-tich trvajúci dodnes