no ale vlastne nie, raz som išla o piatej poobede z domu a došla som na druhý deň o šiestej večer domov a to som šla len na "diskotéku" ale tak to že som zmizla z domu a došla o týžden to netromflo
po niekoľkých dňoch, ale keď chodím domov neskoro-skoro, ráno, keď všetci vstávaju a chodia do roboty, tak to uhrám, že som bola v obchode nakupiť raňajky, pochvália ma, aká som pozorná, že si privstanem a potom spím do večera
@tragicgirl predzvonila som mamke ...a prišla otvoriť ... ešte dobre že sa tak pomaly prebúdza lebo tí opitý chalani sa so mnou lúčili dosť bujne ... som prežula od tej 10 do 2 asi sedem žuvačiek... taže som voňala za Arwaysom, cigaretovým dymom, Playboy sprejom (for man) ...ale hlavne že nie alkoholom
@mirka7 A to ti neni trápne písať to tu ? Akože "milujem" keď niekto založí nejaké forum len preto, že sa chce pochváliť. Ale vieš čo ? Ty sa nemáš s čím chváliť ! Že si sa v 12 ožrala a prišla ráno domov, tak preto ti máme gratulovať, že jééj nejaká 12-ročná chudera je dospelá ? "Hahaha" ....
@erika178 ja sa nechválim, ja som len založila normálne fórum a pokiaľ ty nechceš tu fórovať ...tak nemusíš súdiť iných podľa toho či sa chvália alebo nie... a gratulovať mi nemáte prečo a ani to od vás nežiadam
a inak suhlasim s @erika178 aj podľa mňa sa autorka fora chce len pochvaliť tym, že ma 12 a už došla domov rano a to dokonca v sprievode 15 a 18 ročnych chalanov! ano si cool ! (ach)
@mirka7 Dievča, ale ty si vôbec neuvedomuješ, že si ostatným na posmech. Ale to zistíš až neskôr a potom to budeš len ľutovať, lebo teraz si myslíš aká si hustá Vieš čo ? 12-ročné spité deti sú trapné, ale ako myslíš, je to tcoj život
@mia246@28 práve preto, že sa chcem vrátiť v čase, ako normálny mysliaci človek, si kefku & čočky zásadne nikam neberiem i keď... už ani to nie je moc účinné, takže musím toto opatrenie rozšíriť o nejakú spoľahlivejšiu poistku
@mirka7 "ja o pol druhej, a to som ešte aj pila a stratila kľúče od domu (smajlík)" vyrok 12 rocnej.. to zajtra precitam chalanom v bare dakujem za dalsie rozosmiatie!
ale tak stalo sa mi, že som išla v piatok podvečer na koncert a nejako som sa zamotala a prišla som domov v nedeľu v noci ale to boli fakt také tie neočakávané výnimky, inak sa snažím chodiť domov ako slušný človek za svetla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
(ach)
rodičia musia mať z teba radosť
maš sa čim chvaliť
"Mami, idem von."
"Ale nie, že budeš dlho."
"Neboj sa, prídem najskôr ako sa mi bude dať."
A domov som akosi nedošla vôbec
@erika178 @60