Myslím že pred rokom, to som mal 22... ale nepamätám si to poriadne, iba útržky. Aj odhalený ženský prsník som vtedy videl, neviem či nie náhodou dva, ale jeden určite!
môj list Santovi sa asi stratil :´( a pritom mám vo vitríne vytvorené špeciálne miesto, kam by som ju položila v darčekovej krabičke, hneď vedľa prvého mliečneho zubu...:/
@Nihili päťročná suseda ma vzala do pivnice a donútila ma bozkávať nášho dalšieho suseda, pričom potom sa pridala aj ona a dosť sa to zvrhlo, ale už si to veľmi nepamätám, skôr z rozprávania rodičov, ktorí nás tam načapali .
@flussica ale vlastne nejaké mám! potom som ich bábike obliekala, budú v šuflíku ale chcela by som vedieť, čo sa stalo s mojím čepčekom, v ktorom som vyfotená, je z toho vcelku dobrá fotka...no možno sa rozpadol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Neboj, ja myslim, ze by to bola dobra svina, keby Ti ho sem hodila naschval este aj po Tvojej poznamke v prvom komentari...
Hanba mi :/
To skippik?
Niekto iný !
Bože ľudia, vy sa tu tak párujete, krížite a neviem čo všetko, že potom aj tak sčítaný človek ako ja stráca prehľad!
So Skippikom?!
Bleuh (*hodila tyčku
Ja mám na to iných ľudí
Tak potom s wewom!!
A neurážaj skippika!
A Wewo patrí niekomu inému
to som až taký hnus že si hodila tyčku?