celkovo dosť pri rodine (hlavne babka), keďže so svojimi názormi som sama, potom ešte, keď som boa šikanovaná a naši chceli niečo riešiť, bezo mňa podotýkam, malo to úplne opačný efekt
Mal som takého známeho čo sa správal neskutočne cringe v spoločnosti, ale ináč bol fajn a ako som ho predstavoval rôznym sociálnym kruhom tak som sa aj niekedy hanbil zaňho a jednoducho niekedy mi rozum ostal stáť, nebudem hovoriť konkrétne ale trapasy boli riadne. XD Ale tak nejak som ho zaorbitoval do podobnej skupiny ľudí a odvtedy mám pokoj.
Hej, mám takého kamaráta ako vyššie menovaný. Sú proste implicitné veci, ktoré sa explicitne nehovoria - myšlienkové pochody - alebo ich môžeš naopak povedať brutálne explicitne pričom to však treba vedieť. Nuž ale, takíto ľudia povedia alebo urobia presne to, čo nemajú a presne tak, ako nemajú
To zas si nemyslite a nebuďte takí naivní, že hento je moje reálne správanie, a že som to myslel úplne vážne tak ako v realite ... však to aj vidno, že som trošku žartoval ... ale tak ženy sa mi aj tak dosť páčia a takmer všetky birdzáčky sú pekné poviem narovinu
Hlavne ze tu vsetci zakladate fora jak ste sexualne dominantny a submisivny alebo jak prehltate semeno a ked niekto prejavi naklonnost (tak po svojom), chcete ho dat silou mocou dole. Ja sa pytam, kde je tolerancia ? A druha otazka, su nase zivoty tak prazdne ze nemame lepsie na robote nez Birdz ?
@robin Jebe ti, nie? Nespoznáš ten rozdiel? Je to stále to isté dookola, akoby to písal 50 ročný úchyl. Keby to bola jednorazovka tak to asi nikto nerieši
@robin Radšej napíšem a rovnako aj naživo poviem ako to vnímam ako byť neautentický a teda riadiť sa Bibliou od slova do slova. To by si práve pochopil, keby ju čítaš
Ja s Robinom plne súhlasím. Ani mne sa to tu nepáči ako to tu chodí. Niekto môže aj hocičo si dovoliť povedať alebo sa začne viac opúšťať ako ja, a nikto ho nezhejtuje, ešte sa mu začnú aj podlizovať, lebo to je on a on je "obľúbený". Proste je tu také dvojaké správanie ľudí (čo už), a to len iba pre tunajšiu zastatosť, kde sa šíria častokrát iba zbytočné predsudky o tom človeku, škatulkovanie, myslia si o tom človeku svoje verzie, ani si nevypočujú a iba si to myslia. Keby aj odídem, tak začnem im tu aj chýbať, že už nemajú komu pocítiť, že tu patrí na okraj spoločnosti a skrátka robiť si z neho srandu. Ja si z toho ani nič nerobím a rád naserem takýchto ľudí.
@robin a ty máš niečo lepšie na robote ako moralizovať na birdzi ? nemám s Kerrangom žiadny problém a beriem ho už takého aký je ...len mi pri Tom komente prišlo trápne a spomenula som si aj na iné situácie pri ktorých sa mi to stalo a prišlo mi to ako fajn téma na fórum lebo iste také čosi zažili aj iní a môžu to byť vtipné príhody...
Ale tak ja som aj dostatočne dobrosrdečný, nedokážem byť v skutočnosti pes na ľudí, aj keď v dnešnom svete by sa to hodilo nebyť takým, aj pre svoje dobro, aby som nemusel občas trpieť, keď som citlivejším alebo sa ma to dotkne. Ani Slackerbitch to nemám za zlé, že ma teda odmietla, aj keď stretnúť by som sa reálne možno aj chcel len tak pre nič za nič. Nemám ju za to teraz už nerád a ani niekoho, kto si možno zo mňa urobí srandu. Ja len veľmi nemusím niektorích velmi zastatích ľudí ako Kubbox, Teal, atď. často tí necitliví ľudia možno aj navonok.
Inak zeny ak by ste mali zaujem viem byt mnohokrat trapnejsi, zufalejsi, uchylnejsi a poriadne psycho s Kerrangom je sranda uznavam ho zato ale ponukam vam iny nezdolatelny level :S ozvite sa dievči
Ano, mam takeho kamarata, s ktorym sa citim trapne vzdy, ked niekde spolu ideme. Dava neuveritelne prijebane navrhy vsetkym zenam, ktore vidi a k tomu ma snad vsetky recove vady, takze pri konverzacii pluje na osobu, s ktorou sa rozprava. Dodnes si pamatam jeden koncert, kde ho chceli ujebat snad uplne vsetci
Mne je trápne keď čítam všetky opatrenia a tie ďalšie a ďalšie ich kroky za ktoré budú naše deti trpieť a hanbím sa že sa mohli v tomto krásnom štáte narodiť takýto škaredý primitivi ktorí nám vládnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov