Kedy ste si chalani (skôr tichí a hanbliví) našli dievča ?
Tak ja počúvam od každého (takmer) že som tichý, nerozprávam... pritom som aj hanblivý a strašne dobrý(v zmysle nechcem ublížiť nikomu kto si to nezaslúži) ... kamarátov dá sa povedať že nemám, iba spolužiakov , niektorých s ktorými sa dá baviť. Lebo aj p
Pestuj si sebavedomie a kašli na to, že si introvert. Aj introverti majú partnerky.
A to že si tichý ešte možno ženy ocenia viac než keby si bol komunikatívny - môžu ti kvákať svoje problémy a tebe stačí počúvať
Keď už máte také komplexy z toho aký ste, bordel je riešením. Podľa mňa, ak už ste aký ste, určitá osoba vo vás nájde niečo o čom sám nevieš. Samozrejme správať sa ako ignorant nie je riešením. Trošku sa posnaž a uvidíš že to pôjde. :3
@mcvpn To sa vyrieši. A však čo, pozri zahraj si s nejakou babou SKYRIM,CS,alebo Lol,WoW a pod. A uvidíš aká to bude láska! Ešte deťom ten slávny príbeh budeš hovoriť!
ak si vtipny a prijemny, myslim, ze nebudes mat problem. ked si nasli frajerky ludia, ktori su (pre mna) uplne otravni a najradsej by som im zavrel usta uz navzdy, tak tichy a introvertny clovek si zenu moze najst tiez.
Viete ... málo ľudí pochopí vie sa rozprávať a rešpektovať takého človeka ako ja. Chalan-spoluhráč vyvrátil tvrdenie mojej spolužiačke keď povedala že som tichý a že nerozprávam konkrétne " tak to si ho ešte nepočula na tréningu" pre ujasnenie situáci (športové podujatie zohnal som 3listky zavolal som len tak spolužiačku a nakoniec spoluhráča lebo by prepadli tretieho človeka som nezohnal.)
Keď som si tak prečítal čo si tu napísal, tak mi to celkom prišlo tak, ako keby si písal moju charakteristiku Chcem tým povedať to, že povahovo sme si možno aj do bodky rovnaký (bohužiaľ som aj ja kozorožec), takže sa viem vžiť do tvojej situácie. A ak mám odpovedať na tvoju otázku, tak prvú a momentálne zatiaľ aj poslednú priateľku "som si našiel" vďaka Pokecu (čo by som ja bez neho robil...) a aj to len minulý rok. Celý ten vzťah bol v podstate oničom, ale to je v tomto prípade jedno, vo vzťahoch ide v prvom rade o to, aby si si našiel niekoho, kto ti "sedí", resp. s kým si šťastný, takže treba skúšať pokus-omyl. Preto aj moja rada by bola taká, že hoci je pre teba ťažké si nájsť dievča, nezúfaj, a hlavne sa pokúšaj stretávať s ľuďmi, aby si sa rozkecal (ak s tým máš náhodou problém). Čiže všetko čo musíš urobiť je to, aby si chodil do spoločnosti, kecal, spoznával nových ľudí a časom spoznáš dievča s ktorým si budeš rozumieť a pri ktorom si nebudeš vedieť zatvoriť ústa Treba len skúšať a nevzdávať sa, o tom to celé je, good luck
@shooty Tak to som rád a trochu aj prekvapený a potešený že niekto sa v tom našiel
Aj ja som si našiel dievča cez pokec Ale to bolo krásne a jedna báseň ale bolo to len vďaka technike keďže sme sa za 3mes nestretli... velká dialka... tak to nakoniec tak nejak udupala a dalo to logiku(ostatne neni podstatne) ale aj tak som mal citove vylevy A aj tak myslím na ňu aspoň chvílku každý deň Sme friends na fb ale no už je mi blbé písať niečo... niekedy v pohode pokecáme ale nejaký čas nič a nikto nenapíše...
@wistingher Pravdu povediac som ani ja neveril, že by existovala osoba s rovnakou povahou a s takmer rovnakým príbehom, najmä čo sa tej strednej školy týka Myslel som si, že to len ja mám takých zadubených a primitívnych spolužiakov, opak je pravdou. No to áno, Pokec je silná vec, najmä pre takých ako sme my, ale nie je to ono. Niet nad osobný kontakt, radšej preferujem ten, ako virtuálny. Ale byť introvert nie je choroba ani nič podobné (ja to beriem ako výhodu, hoci niekedy som na povahu pekne nasratý), takže treba dať tomu len čas a tá "pravá" príde. Skôr či neskôr
@shooty jasné že nieje, ale občas si sťažujem prečo práve som taký aký som, že by som mohol mať inú povahu,nemuselo by mi na všetkom záležať, bol by som za kazdu blbost... Atd. , fakt je to niekedy trápenie. Na druhej strane ten alebo tá čo má to srdce a nekašle namňa(ked vidi ze niesom namakaný,rozhodný frajer na verejnosti,cielavedomý) tak zistí že som proste človek ktorý nezabudne, neprestane, nepodvedie, pomôže,je milý... Ako jatolko by som vedel rozprávať ale len ak mám o čom a s ľuďmi ktorým verím a poznám sa viem baviť v pohode. Ale verejnosť to je ako pódium...ó no sa o tom som ani zacinat nemal keby som bol dakde na podiu tak sa prepadnem od hhanby
Ja som na tom dosť podobne.. len zo mňa si zas tak nerobia srandu v škole.. a so svojou starou partiou som sa nepohádal.. len ma asi už nemali moc radi tak ma prestali volať von
A dievča si tiež neviem nájsť.. v škole sa inak bavím so spolužiakmi v pohode (teda s väčšinou najde sa aj pár takých ktorých nemám rád).. ale po škole prídem domov a sedím non stop doma alebo idem sám von si zašportovať poprípade do posilky a inak furt doma.. čiže ani neviem ako si najsť dievča keď nikde nechodím a cez FaceBook sa mi zháňať dievčatá neznáme nechce
páči sa mi ako si v duchu nedávnej diskusie o živloch do toho zapasoval aj svoje znamenie ak máš 17 rokov, tak ver mi, dievča si onedlho nájdeš. nemuíš ísť na to priamo. skamaráť sa s holkou ktorá sa ti páči. a potom ju zavolaj von a spoznaj sa s ňou bližšie
Môj frájo je presne ako ty a má babu, od 17tich. Určite je z nej občas na prášky, ale má :letim: :letim:
A nájde sa aj v tvojom okolí ženská, ktorej bude vyhovovať aký si. Som si tým istá...
nemám krištáľovú guľu, takže neviem kedy som si niekoho našiel hádam v tomto stroročí...
@wistingher ja si o sebe nemyslím, že som introvert, ale hanblivý som (čo sa týka dievčat, pretože viem že nie som žiadny krásavec a tiež nemám veľa kamarátov (iba spolužiakov), pretože som skôr konzervatívny, a dnes všetci chodia von iba chľastať, festovať atď...
Aj môj priateľ je introvert, ale tak zas on je on.
A nezúfaj, určite si nejaké dievča nájdeš, máš len 17 a to že si introvert je veľa krát výhodou..napr. mna osobne to viac vždy ťahalo k tichším a introvertnejším osobám, kedže sama som extro
ja som si nasiel dievca v 16, ale ta ma nechcela ... ale ako tu uz niekto spominal, ak si pekny, dievca si najde teba ak nie, musis byt extrovertny, aby si nasiel ty ju....ja ine vychodisko nevidim....iba ak ta bude chciet balit nejaka domina, ktorej bude vyhovovat, ze jej neprotirecis a ona sa moze hrat na diktatora
Ja som tiez taky tichy utiahnuty, ale teraz som viac taky otvoreny no najradsej sedim doma. Stale sa najde nieco a idem von ale uz nie tak ako kedysi, uz sa mi proste nechce okrem ucenia a odychovania nic robit. A dievca si nehladam,rad vindem do spolocnosti ale neviem si predstavit zeby som s niekym mal byt v kuse.
@wistingher Kedy som si našiel, keď som prestal byť tichý a trošku viac sa otvoril, no tak ale som sa aj dozvedel od jej kamarátky, že ma chce, takže to nebolo také tažké, ale to už bolo dávno, teraz začínam odznova, snažím sa správať nepredvídateľne, smelo, veselo, proste tak živelne, to baby milujú, hlavne nesmieš byť tichý příliš, musíš vyzerať sebavedomo, byť vtipný, vedieť si zo seba urobiť srandu... a tak... zatiaľ ale bez výsledku
Fuu kámo bol som možno nie úplne ale taký ako ty no a poviem ti že nieje tažké sa z toho dostať Nedostatok sebavedomia rovnako ako priveľa robí čary. Ak chceš dievča veľmi odporúčam dandylifestyle.sk tam sa naučíš niečo o tom ako sa nebáť a ako sa prihovoriť, vlastne všetky veci ohľadne dievčat a lifestylu.
uff tvoja charakteristika je presne taká istá ako moja...sme na tom rovnako..a tiež si asi len ťažko nájdem chalana jedine asi cez pokec...ale nič si z toho nerob,ja sa to snažím brať pozitívne,lebo inak by som to už asi nevydržala...
mne sa este nepostastilo, raz som jednu babu na strednej co sme chodievali asi 2 roky spolu vlakom a boli sme v takej fajn jednej partii skusil pozvat von, no odmietla a o asi 2 tyzdne som zistil ze zacala chodit s kamosom z tej nasej skupiny
odvtedy som sa dako neodhodlal :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja som si ešte nenašiel dievča
A to že si tichý ešte možno ženy ocenia viac než keby si bol komunikatívny - môžu ti kvákať svoje problémy a tebe stačí počúvať
ja mam skor problem ze vacsinou pred dievcatom co sa mi zda uplne dokonale sa tak "zhovadim" ale uz neriesim zvykol som si
Aj ja som si našiel dievča cez pokec Ale to bolo krásne a jedna báseň ale bolo to len vďaka technike keďže sme sa za 3mes nestretli... velká dialka... tak to nakoniec tak nejak udupala a dalo to logiku(ostatne neni podstatne) ale aj tak som mal citove vylevy A aj tak myslím na ňu aspoň chvílku každý deň Sme friends na fb ale no už je mi blbé písať niečo... niekedy v pohode pokecáme ale nejaký čas nič a nikto nenapíše...
A dievča si tiež neviem nájsť.. v škole sa inak bavím so spolužiakmi v pohode (teda s väčšinou najde sa aj pár takých ktorých nemám rád).. ale po škole prídem domov a sedím non stop doma alebo idem sám von si zašportovať poprípade do posilky a inak furt doma.. čiže ani neviem ako si najsť dievča keď nikde nechodím a cez FaceBook sa mi zháňať dievčatá neznáme nechce
A nájde sa aj v tvojom okolí ženská, ktorej bude vyhovovať aký si. Som si tým istá...
raz za čas si poviem že, neprichádzam o niečo? a po chvíľke ide moj typický deň:
wake up, school, home, computer, study, computer, eat, sleep, repeat...
- už sa teším keď skončím VŠ, pôjdem do Číny a tam si niečo nájdem
@wistingher ja si o sebe nemyslím, že som introvert, ale hanblivý som (čo sa týka dievčat, pretože viem že nie som žiadny krásavec a tiež nemám veľa kamarátov (iba spolužiakov), pretože som skôr konzervatívny, a dnes všetci chodia von iba chľastať, festovať atď...
A nezúfaj, určite si nejaké dievča nájdeš, máš len 17 a to že si introvert je veľa krát výhodou..napr. mna osobne to viac vždy ťahalo k tichším a introvertnejším osobám, kedže sama som extro
odvtedy som sa dako neodhodlal :/