stretli ste sa, a ako to pokračovalo? Kamarátstvo a až potom láska? Alebo ste vedeli od prvej chvíle, že chcete byť spolu? Alebo ste sa pomaly rozbiehali do vzťahu a láska postupne rástla?
parkrat sme sa stretli na koncertoch, spolocensky unaveni samozrejme dvakrat ma odprevadil domov, vypytal si cislo a po tyzdni sa ozval ze kedy pojdeme na to pivo a tak sme si pisali, stretavali sme sa az sme sa zacali lubit. a je
Stretli sme sa raz a nebol mi sympatický. Potom sme sa opäť stretli po troch rokoch a od toho stretnutia sme spolu. Myslím, že sme k sebe potrebovali dorásť.
bol mi hodeny na krk jedno poobedie, boli sme si sympaticki, zacali sme sa rozpravat, po dvoch mesiacoch neustaleho rozpravania sme sa opat stretli. odvtedy sme spolu ako par. chepient.
zo začiatku sme sa takmer vôbec nebavili....potom sa mi začal tak akože vtierkať a pak sme sa dali dokopy....on sa do mňa však zaľúbil po mesiaci, čo sme boli spolu a ja až po dvoch... ...
@mayben chodili ste spolu, ale láska to bola až mesiac/e po tom? Takže keď chodím s chalanom, ktorého mám zatiaľ len rada... to neznamená, že to medzi nami nefunguje, chémia a tak?
@nepodstatne vobec nie, ja som s priatelom tiez zacala chodit po nejakych 3 tyzdnoch, ale ze ho lubim som si uvedomila len o dost neskor. ono to bolo pekne, pacil sa mi ale ze by to bola hned laska az za hrob .. to nie
laska postupne rastla.. teraz to ma vsetko, co to ma mat...
pozname sa 5 rokov.. chodime spolu vyse dva roky... najprv bolo kamaratstvo, silne kamaratstvo, potom opekacka, vrhla sa na mna, a postupne sme sa davali dokopy...
začalo to... no... niečo ma k nemu stále ťahalo a nevedela som si to vysvetliť... po čase vysvitlo, že on to videl podobne... asi po roku.... ale ten rok bol plný takých oťukávačiek... až sme asi povedali, že to skúsime... ale neskôr si zmyslel, že to už skúsiť nechce...
@nepodstatne vieš, mala som ho rada, bol ku mne milý a cítila som sa s ním dobre...tak som to s ním skúsila.....páčil sa mi samozrejme aj fyzicky (čím ďalej, tým viac) ...ale nechcela som s ním fyzicky mať zatiaľ nič viac, ako len bozkávanie..............oddať som sa mu vedela až po čase, keď už som sa do neho zaľúbila...a on nakoľko ma tiež ľúbil, si na tú chvíľu počkal. ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pozname sa 5 rokov.. chodime spolu vyse dva roky... najprv bolo kamaratstvo, silne kamaratstvo, potom opekacka, vrhla sa na mna, a postupne sme sa davali dokopy...
a po par tyzdnoch som zistila..ze to je naozaj uzasna osoba,kt by som za nic nevymenila!