Ono vek mozgu je v poctate tvoj intelektualny vek ktory ked predelis svojim skutocnym vekom a vynasobis 100 tak dostanes IQ. IQ vo svojej poctate je podielom inteletualneho veku k skutocnemu veku, kde intelektualny vek je stanoveny aritmetickym priemerom vsetkych ludi. Podla mna uz samotne IQ vo svojej poctate je kravina a to este nehovorim o vsetkych tych priblblich testoch ktorymi sa meria.
34. čo vôbec nie je pravda, pretože podľa psychológa (a ľudí okolo mňa) je môj mentálny vek 20 a emocionálny cca 9 (moja mama tvrdí že 6, nuž aj to je dosť možné)
ale myslím fakt že ten test bude súvisieť skôr s opotrebovanosťou mozgu
ved tato s/hracka ja zalozena len na postrehu a kratkodobej pamati, s logikou to nic nema, ktora je urcite neoddelitelnou sucastou IQ (ktore ma rozne zlozky) O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
to je zle, či dobre?
ozaj...to by bola celkom zaujímavá štúdia, ako môže vek ovplyvniť kapacitu krátkodobej pamäte
ževraj hulenie ovplyvnuje krátkodobú pamät a ste vytretí menej hulte vy fetác i
...inak tým čo tu nebolo jasné či je ich číslo dobré alebo zlé- čím menšie tým lepšie
tento je dobrý
podľa mňa je to aj tak blbosť, ale aspoň som sa zabavila chvíľku
veď práve o to ide, koľko si stihneš všimnúť a zapamätať
to asi na to treba vypiť balíček redbullov
ináč, preložil som tie hakybáky a mimo iného sa tam píše, že "
Aim the 20-year-old brain age."
a podľa @51 mám IQ 316
teraz sa ti budeme všetci smiať!
@mcvpn ticho buď losos jeden!
ale myslím fakt že ten test bude súvisieť skôr s opotrebovanosťou mozgu
ved tato s/hracka ja zalozena len na postrehu a kratkodobej pamati, s logikou to nic nema, ktora je urcite neoddelitelnou sucastou IQ (ktore ma rozne zlozky) O.o
kokotina jak mraky...