je to super konečne vidím že to je reálne a nemám jedinú paličku ktorá dokáže zaujímavé kúzla
držím palce a snáď to bude napredovať aj k nejakým vizuálnym zmenám v budúcnosti, (možno aj k okuliarom s rozšírenou realitou) ... inak celkom zaujímavé
podla mna je to totalna pi... eh, to je jedno. ALE paci sa mi celkova realizacia toho napadu ako po stranke HW tak aj SW, a preto vam drzim palce. olajkoval som vam to, lebo ste celkom sikovni, ale ako som uz na zaciatku povedal, ....
Dakujeme vsetkym. Chapeme , ze to neni pre kazdeho , no budeme sa snazit to urobit zaujimavym pre vacsinu.
A ano do buducnosti uvazujeme o efektoch ako dym a iskry.
@jurito Mas pravdu do urcitej miery, no nevidim dovod preco by to nemalo byt aj pre starsich. Tak ako dokaze 25-30 rocnych bavit kinect a vedia sa pri tom vysantit lebo sa hybu tak sa im moze pacit tato myslienka. Kazdopadne sto ludi sto chuti.
@likjul Technicky by to bolo velmi narocne to ano, no do buducnosti nevylucujeme nic. Kazdopadne v sucasnosti je nasim cielom splnit nasu vytycenu metu na KICKSTARTERI.
Dakujem vam za vase reakcie.
KONECNE!! Som HP freak a uz sa s tym vidim niekde v lese, na hrade..yaaay Snad si to kupi viac ludi z okolia, nech mam s kym hrat Gratulujem, prefektny napad! Drzim palce Konecne sa ma Slovensko opat cim pochvalit
@sulka Diky moc ! Sme strasne radi , ze nas napad zaujal. Uz len nech nas dost ludi podpori .
Tuto je nasa updatnuta KS stranka pre tych, ktori by mali zaujem : » www.kickstarter.com/projects/maguss...
tak urcite ma potencial takato hracka. ale pripada mi to ako hra dvoch telefonov, kedze realne sa mojmu protivnikovi nic nestane, iba poslem kuzlo do telefonu ak tomu spravne rozumiem.
ale paci sa mi to! viem si predstavit aj mladych ludi ako santia s prutikmi, nie len decka
kedze mate zatial len prototyp, podla mna treba spravit este zopar vylepseni
@cobra To bohuzial nezalezalo od nas. Kickstarter automaticky urci menu podla sidla spolocnosti. No a my mame sidlo v Dansku. Snazime sa to napravit cim skor.
@cernoknaznik1 fakt mi je strašne povedomý do tváre ... nevyskytol sa už niekde? v nejakom filme alebo v niečom podobnom ? prednášky, a podobne? lebo fakt na tváre mám pamäť
Ahojte, na nasej FB stranke me rozbehli sutaz v ktorej mozete vyhrat nasu MAGUSS WAND jedinym komentom. Tak co, zapojite sa ? » www.facebook.com/MagussWand...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
držím palce a snáď to bude napredovať aj k nejakým vizuálnym zmenám v budúcnosti, (možno aj k okuliarom s rozšírenou realitou) ... inak celkom zaujímavé
podla mna je to totalna pi... eh, to je jedno. ALE paci sa mi celkova realizacia toho napadu ako po stranke HW tak aj SW, a preto vam drzim palce. olajkoval som vam to, lebo ste celkom sikovni, ale ako som uz na zaciatku povedal, ....
Na druhej strane 23 roční ludia asi nebudú cielová skupina kam sa to má dostat. Problémom však je,že cielová skupina 13- to nevie podporit finančne
A ano do buducnosti uvazujeme o efektoch ako dym a iskry.
Tie efekty, dym a iskry mi už prídu dosť prehnané. Ale možno si to zle prestavujem.
Dakujem vam za vase reakcie.
Tuto je nasa updatnuta KS stranka pre tych, ktori by mali zaujem :
» www.kickstarter.com/projects/maguss...
KS :
» www.kickstarter.com/projects/maguss...
a aj pri laarpoch by to bolo možné použiť
veľa šťastia!
ale paci sa mi to! viem si predstavit aj mladych ludi ako santia s prutikmi, nie len decka
kedze mate zatial len prototyp, podla mna treba spravit este zopar vylepseni
» www.facebook.com/MagussWand...