Otázka pre pánov hlavne, vadia vám kilá navyše pri vašej partnerke alebo budúcej partnerke ? (myslím tým napríklad pri sexe) Alebo vám to je jedno? Ako vidíte tie kilá navyše?
tak mne osobne hej. Preto som este nemal priatelku ktora by mala viac ako 55 kg. Ja sam som dost vysoky a chudy do pasa a mozno preto si hladam podobnu partiu. Ale tak 100 ludi 100 chuti a preto je to tak pekne
@lenuska175 prečo ? macko je pre mňa aj môj priatel a nemám ho chuť len obímať trochu viac kíl je lepšie ako málo a mať modriny od udierania kostí navzájom...
minule som videla krásneho vyšportovaného chalana ruku v ruke s dosť objemnou dievčinou, ale ako zamilovane sa na nu pozeral, nuž v láske ide o podstatnejšie veci, ako je váha
tak vela spravi genetika napriklad, mne je toto viacmenej jedno a vzdy bolo, ja si myslim ze clovek ked ma niekoho rad, tak ma rad prave to ,,svoje" a nepotrebuje premyslat a hladat chyby len preto, ze predtym sa mu pacilo nieco ine
neviem, ako to vidia muži, ale vo všeobecnosti si myslím, že ak sa majú naozaj radi/milujú sa, tak je to jedno...musí tam byť určitá príťažlivosť a iskrenie, ale to môže vzniknúť aj vďaka niečomu inému, než len zásluhou postavy...
avšak...ak žena miluje a je milovaná, che sa páči, udržať si svojho drahého, čiže je prirodzené, keď na sebe začne makať (( nepáči sa mi postava? urobím všetko preto, aby som ju zlepšila...nie však preto, aby som sa páčila jemu, ale aby som bola so sebou spokojná ja sama...(( lebo keby si to ty nechcela, kvôli niekomu inému to neurobíš, respektíve to nebude mať taký efekt
@7 dopici asi tak jak ked sa povie ze 55 kg je na chalana malo a nikto nejde vymyslat ze co ak ma len 140 cm a co ak nema hlavu a co ak hento a tamto a typ postavy, kokotiny, kazdy si predstavi priemerneho cloveka akurat s hentakou vahou proste
@elys Nemam rada nazor- ved ma miluje taku aka som tak mi so sebou netreba nic robit, miesto toho aby zdvihli zadok a isli si aspon 2x do tyzdna zacvicit do fitka.
Ja len aby po rokoch neboli prekvapene ze ich vymeni za pestovanejsi model.
@boloabude wtf? po prve, vies kolko bab si s vahou vymysla, ako vies, ze ti povedali pravdu? poznam vela bab, co mali akoze nejakych 55kg a vyzerali na ovela viac...
okolo takych 55kg moze vazit nizka zena do cca 165cm..vysoka baba moze vazit aj 65kg a stale vyzerat dobre
a pokial viem, tuk je dost lahky, takze dievca, ktore vazi malo moze stale byt tucne a vyzerat zle narozdiel od vysportovaneho dievcata, ktore moze mat aj cez 60kg a perfektnu postavu
akoze sudit taketo veci podla vahy mi pride dost mimo...
ALe tak zoberte si v dnešnej dobe veľa ľudí nerobí skoro žiaden šport pravidelne a potom to tak vyzerá , možno som divný ja , ale potreujem mať aspoň 3-4 športy ktoré ma držia pri živote neustále každý deň ( aj keby som si mal v šialený deň dať iba 100 klikou tak aspoň niečo) aby som sa sám sebe nehnusil a cítil sa dobre.
Preto sa mi oveľa viac páčia dievčatá ktoré aj pravidelne športujú.... potom to už nejako vyzerá.
@momoglamorous mam reagovat na nieco co vobec ale vobec neni podstatne ? Moj bezvyznamny nazor na tomto fore je maximalne bezpredmetny a preto nema zmysel ho dalej rozpitvavat
Ak by mala zena tych 75 a teda len o skoro 10kg menej ako ja, asi by bolo nieco v neporiadku. Ano vadia mi kila navyse - teda pokym je to vyraznejsie...
Išla som niečo jemne agresívne napísať, ale uvedomila som si, že odkedy som zadaná, prišla som o 14 kg
Ale serie ma názor, že človek má ,,právo" mať nadváhu len v prípade, že má závažné zdravotné problémy. Keď niekto (hoci aj vlastným zavinením) má nadváhu a jeho osobne to nijako neobmedzuje, neohrozuje ani netrápi, nevidím dôvod preto, aby na tom niečo menil.
suhlasim .. ked to nevadi, a vyhovuje .. mne kortikoidy "pricarili" znacnu nadvahu .. ale nestala sa zo mna lemra .. milujem sport, som aktivna .. moja polovicka mi naopak dviha sebavedomie .. a lubim ho preto .. vzdy som si myslela, ze ma kvoli tomu nebude nebude nik lubit .. ale zistila som, ze je to skutocne viac o tom, co clovek robi, ako mysli , ze sa naopak v hendikepe vyzoru snazi vyvazit svoju osobnost, snazit sa ukazat zo seba to najlepsie, pomahat .. mne moja nadvaha pomohla v ceste za zdravim .. raz , ked vysadim tie hrste liekov, budem na tom fyzicky lepsie .. ale uz teraz viem , ze mam pri sebe cloveka, ktory ma lubil aj v case, ked sa na mna musel divat inac ako ostatni .. preskakal si so mnou tazke roky .. a ktory sa o tyzden stane mojim manzelom. Btw , partner je stihly ... a nema obsedantne rad baculky jeho znamosti boli stihle , ale asi to ozaj nie je o vahe .. ale o tom, cim zena vyvazi svoje fyzicke ja pekny den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Niektorí,ako nazvala @sasuke mackovia sú takí, že, máš chuť ich objať
avšak...ak žena miluje a je milovaná, che sa páči, udržať si svojho drahého, čiže je prirodzené, keď na sebe začne makať (( nepáči sa mi postava? urobím všetko preto, aby som ju zlepšila...nie však preto, aby som sa páčila jemu, ale aby som bola so sebou spokojná ja sama...(( lebo keby si to ty nechcela, kvôli niekomu inému to neurobíš, respektíve to nebude mať taký efekt
Ale samozrejme mám limity, kedy ma to začína odpudzovať, pri 160cm žene 60kg, pri 170cm okolo 70kg...
Ja len aby po rokoch neboli prekvapene ze ich vymeni za pestovanejsi model.
A take somariny jak, ze aby sme sa neobijali kostami, to je fakt taky argument...
okolo takych 55kg moze vazit nizka zena do cca 165cm..vysoka baba moze vazit aj 65kg a stale vyzerat dobre
a pokial viem, tuk je dost lahky, takze dievca, ktore vazi malo moze stale byt tucne a vyzerat zle narozdiel od vysportovaneho dievcata, ktore moze mat aj cez 60kg a perfektnu postavu
akoze sudit taketo veci podla vahy mi pride dost mimo...
Preto sa mi oveľa viac páčia dievčatá ktoré aj pravidelne športujú.... potom to už nejako vyzerá.
Ale serie ma názor, že človek má ,,právo" mať nadváhu len v prípade, že má závažné zdravotné problémy. Keď niekto (hoci aj vlastným zavinením) má nadváhu a jeho osobne to nijako neobmedzuje, neohrozuje ani netrápi, nevidím dôvod preto, aby na tom niečo menil.