beží, beží.. a si si istý, že ten film dobehneš? vieš behať aj ty dobre?
a btw,,, čo takto si pozrieť nejakú internetovú stránku toho kina? ak je to nejaké väčšie kino, myslím si, že stránku mať bude a ak také menšie, tak v každom menšom kine hrajú troška rozdielne filmy v rozdielnych časoch
Tak keď máš so sebou, ženu, tak jej tam picni radšej nejakú romantickú komédiu alebo komédiu, alebo triller... len prosím ťa nechoďte na čokoľvek krvavé/autíčkové/strojové/technické Ale tak možno sa jej páči aj to.
@sasi2680 Chce radu na internete, tak sa s ňou asi dohodnúť nevie
Tak každému sa páči niečo iné Ja som osobne viac na tie drámy, alebo thrillery, ale komédie obľubujem tiež, hoci dneska natočia už len málo skutočne dobrých komédií.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a btw,,, čo takto si pozrieť nejakú internetovú stránku toho kina? ak je to nejaké väčšie kino, myslím si, že stránku mať bude a ak také menšie, tak v každom menšom kine hrajú troška rozdielne filmy v rozdielnych časoch
pozeral som program, cital som obsadenie a obsah...ale potreboval som vediet nieco co prave davaju co niekto z vas mozno videl a vedel mi odporucit
nechcel som sa pochvalit, len som chcel naznacit, ze by to nemal byt film ktory by ju mohol nudit nieco pre dvojice
tak normalne napisem normalne forum, kde si chcem dat odporucit film
a nejaky @hluzar tu je moc mudry!
som v Bratislave
.. každý je iný a každému sa páči niečo iné.... nechápem, prečo sa nedohodne s ňou normálne, na čo by tak chcela ísť
Tak každému sa páči niečo iné Ja som osobne viac na tie drámy, alebo thrillery, ale komédie obľubujem tiež, hoci dneska natočia už len málo skutočne dobrých komédií.
» www.csfd.cz/kino/program/...
tam si zadaj okres bratislava, dnešný deň, máš tam rovno profily tých filmov s komentármi, možno sa ti v tom potom lepšie zorientuje
Chalan sa chcel spytat, co sa oplati pozriet aktualne v kine, a vy ho tu zdrbete?
BTW, nemam ani sajnu co teraz davaju, dlho som v kine nebol