poradte mi, na aky film z tych co sa momentalne hraju sa oplati ist...dnes volny vecer,nevieme co robit,tak sme sa rozhodli ist do kina,takze by som ocenila nejaku radu,or napad...
ja som bola vsobotu na madagascar2...1dnotku som ani nedopozerala co ma nuduila ale na tomto som sa riadne bavila....len problem, na l istky sme boli v europe bb 2hodiny pred predstavenim aj to sme chytili uz len v prvej rade...total rychlo sa vyporedavaju ale pekne je to
naco chodit do kina, ked si najnovsie filmy mozem stiahnut a pozriet doma v sukromy a pohodli, doniesti si vlastne obcerstvenie, a film zastavit ked si potrebujem odbehnut? A este ktomu nevyhodim 150 korun, na film ktory za to ani nestoji.
no ja som dnes bola v kine na tom madagascare...a je to strasne zlatee...aj ked polovicu casu som sa venovala trosken inym veciam ako bol film... ae bolo spokoyne...
Hm, tak toto ja asi fakt nikdy nepochopím, zaplatiť za kino nie zrovna bagateľ a potom robiť blbosti ...
A inak aj tak súhlas so zamidarim
Do kina pôjdem len na veci, ktoré dlho predlho očakávam a chcem ich vidieť v atmosfére kina, s poriadnym zvukom, obrazom, inak všetko radšej doma, zadarmo a v lepšom pohodlí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A na dabing ti j*bem, neviem co to ma dabing alebo nie V kazdom pripade na Wall-E ti moc dabingu netreba (75% pocujes len uoliii - iiivaaa)
Hm, tak toto ja asi fakt nikdy nepochopím, zaplatiť za kino nie zrovna bagateľ a potom robiť blbosti ...
A inak aj tak súhlas so zamidarim
Do kina pôjdem len na veci, ktoré dlho predlho očakávam a chcem ich vidieť v atmosfére kina, s poriadnym zvukom, obrazom, inak všetko radšej doma, zadarmo a v lepšom pohodlí