uprimnost nadovsetko ? ..aj ked tym zmenite vela veci alebo niekomu ubizite ?....alebo radsej milosrdna loz nech sa s tym dotycny clovek uspokoji aspon na cas ? ..dakujem za reakcie
neklamať.. som kamošku nachytala, že mi klame.. a aj som jej povedala že viem ako to v skutočnsoti bolo.. a ona mi bez hanby znova klame a zatĺka a ešte ja som nakoniec tá zlá.. je mi z toho na grc
podľa toho že komu čomu .. keď ide o moju gebuznú spolužiačku (Ivetu) som najúprimnejšia ako sa len dá .. ale keď sa jedná o človeka na ktorom mi záleži treba niekedy aj zaklamať
Ak hrozí, že sa na mňa niekto "len" nafučí, áno. Vážim si úprimnosť. Ale nie nadovšetko. Ak mám ňou ublížiť - nepoužijem ju. A najmä ak by mala len "odľahčiť" môjmu svedomiu a druhému spôsobiť utrpenie - tým skôr nie. Postavím do konfliktu úprimnosť & vzťah keď majú ísť ruka v ruke? Prečo? Základom by malo byť chovanie, ktoré to nedopustí. No keď sa už nebodaj chyba stane, tak úprimnosť v tomto málokto ocení, ak sa na ňu zrovna nepýta. Ale tu hovorím napríklad o priznanej nevere. Veľa vzťahov skončilo "prineskorou" úprimnosťou v tejto oblasti... Iné by bolo, keby sa ma kamoška pýtala, či jej seknú šaty v ktorých vyzerá ako jaternica. No nepovedz jej potom pravdu, keď na ňu všetci vyvalujú oči....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ja nedokazem niekomu klamat aj ked viem ze tomu druhemu obcas ublizim
"Povedzme ľuďom to, čo chcú počuť" , ale snažím sa byť úprimná