take menšia áno..pre dobro ostatných a seba aby som mala pokoj od niektorých ľudí a od niektorých tém...a potom..tak ako je to spomenuté vyššie, samú seba klamem mrtne často..
Nejak si neviem predstaviť, o čom sa klame v dni, kedy sa človek s nikým mimo domov nestretne a ani s rodičmi si toho veľa nepovie. O tom, že mi chutila hrachová polievka, aj keď to nie je pravda? Nevidím ani len príležitosť na to jedno klamstvo denne, nehovoriac o tom, že by sa aj tak nemusela využiť a pretaviť v klamstvo...
ono je to totiz tak, ze ja nevidim dovod na klamstvo, ani keby som spravila tu najhorsiu vec na svete. lebo ak priznam, tak co? tak nic nemoze nikto. ale ak clovek zaklame a pridu mu na to (co u vacsiny pridu, lebo sa to da vsakovako odpozorovat na reci tela), tak potom uz to nie je len to, co ten clovek spravil, ale uz aj to klamstvo, ktore povedal a plno dalsich veci od toho sa odvijajucich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A aj ked musim snazim sa neklamat klamstvo je az posledna moznost....Nemam to rada..
Posledne obdobie minimalne asi mame sposobom:
-"co sa deje?"
-"nic mami, v pohode..."
"fajn..."
tak najčastejšie...
(Dr. House)
NIE ).
ale tak niekedy klamem, urcite.. "ako sa mas? dobre"
su dni, ktore cele prespim, vtedy neklamem zarucene
ono je to totiz tak, ze ja nevidim dovod na klamstvo, ani keby som spravila tu najhorsiu vec na svete. lebo ak priznam, tak co? tak nic nemoze nikto. ale ak clovek zaklame a pridu mu na to (co u vacsiny pridu, lebo sa to da vsakovako odpozorovat na reci tela), tak potom uz to nie je len to, co ten clovek spravil, ale uz aj to klamstvo, ktore povedal a plno dalsich veci od toho sa odvijajucich.
Kurila si? Nééé mami,nééé! Hlavne,že mi tiahne z papule,že fuj