uprimnost je velmi nebezpecna a casto zneuzivana, clovek jednoducho musi klamat ked chce v zivote nieco dosiahnut , neviem si predstavit, sefa alebo manazera ktory sa snazi predat nejaky produkt, sluzbu a obcas nezaklame v praci bezne klamem o tom kde som bol, preco meskam, kolko som odrobil, taka klasika
mame občas.. že kde som bola s kým čo som robila..
triednej..profesorom.. keď sa potrebujem vyhovoriť a že prečo som asi tak bola 2x za týždeň u zubárky a prečo som tam musela byť 7 hodín.. vŕtala mi bolestivý zub a mňa to straaašne bolelo
a ešte jedna vec keď o niečom nechcem hovoriť chcem aby to ostalo len medzi pár ľuďmi a niekto sa ma na to spýta.. tak to proste popriem
a neklamem nejak často lebo vždy pritom vnútorne horím, neviem kam pozerať, a myslím že som aj červená jak paprika
Vždy, keď mi ide o kožu! Niekedy to inak nejde. Ja vyčítam vlastnú hlúposť jedine sebe, ale keď už niečo poseriem, tak vymýšľam, čo sa dá, kedže ospravedlniť sa s vetou "prepáčte, proste som namiesto toho, čo som mala robiť, sedela na Birdzi a hrala na gitary" by asi nebol dôvod k daniu výnimočného ústupku - a ten občas vážne potrebujem .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@katuska8808 to je fajn
@pubertslatinocelny spravne =D
všetci... aj ked si to ani neuvedomis pocas dna/v beznej komunikacii
triednej..profesorom.. keď sa potrebujem vyhovoriť a že prečo som asi tak bola 2x za týždeň u zubárky a prečo som tam musela byť 7 hodín.. vŕtala mi bolestivý zub a mňa to straaašne bolelo
a ešte jedna vec keď o niečom nechcem hovoriť chcem aby to ostalo len medzi pár ľuďmi a niekto sa ma na to spýta.. tak to proste popriem
a neklamem nejak často lebo vždy pritom vnútorne horím, neviem kam pozerať, a myslím že som aj červená jak paprika
ALe inak ani nie,len občas dačo zamlčím alebo prekrútim trošku poprípade zlepším