Akú si mam kúpiť myšku. Jedno viem bude to myš značky Trust len neviem či kúpiť klasickú alebo bezdrôtovú. Pri bezdrôtovej sa bojím, že bude mi kurzor bude skákať (jedná bezdrôtová myš mi skáče). Je to nejak ovplyvniteľná vlastnosť alebo nie.
no hej zase nie som až taký hráč preto chcem myš max do 20€ aj keď tá razer naga ma zaujala pred chvíľou som si ju čekoval na nete ale fakt jedná sa o malú investíciu (nateraz)
určite káblovú a radšej by som sa obzeral po nejakej Roccate, Geniuske alebo Saitek
@deadfancy za prvé: k CSku mu bude tá myš na 2 veci a za druhé na to aby sa dali využiť všetky tie tlačítka treba palec s gumy... a Razer všeobecne si pýta za tie myšky prehnané sumy oproti konkurencii
ono, aj keď si len rekreačný hráč, tak radšej drôtovú, lebo bezdrôtové majú dlhú odozvu (pri nete nie, ale pri hrách je to cítiť) a keď sa už raz za uhorský rok rozhodneš zahrať si také cs tak prídeš o nervy
kup si bezdrotovú ale takú s "mištičkou" niečo ako bezdrotová pevná linka! aby sa ti baterky v miši v noci nabíjali. Ja som mal najskor klasicku bezdrotovu ale dosť rýchlo sa míňali baterky a teraz mam tu nabíjaciu a paráda. Vlastne mam 2 myši ale jedna je herná 11 tlačidiel )
@patricino veď ja chápem ale v ten keď keď máš chuť na nejakú strieľačku by si na bezdrôtovú myš nadával, takže myslím, že sa nejaká schopná do 20 eur nájde... ani ja by som nevyhadzovala 60€ na hernú myš, keď hru zapnem 2 krát do mesiaca
@klaudiqaaa = Čítam, no tieto myšky sú lacnejšie ako logitech a steelseries a sú aj lepšie. Profesionálny hráči majú steelseries preto ,lebo ich viaže zmluva so sponzorom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
alebo je zly podklad/podlozka
a myš určite drôtovú a skorej razer alebo logitech, ak na hranie
@deadfancy za prvé: k CSku mu bude tá myš na 2 veci a za druhé na to aby sa dali využiť všetky tie tlačítka treba palec s gumy... a Razer všeobecne si pýta za tie myšky prehnané sumy oproti konkurencii
» www.shark.sk/doplnky/mysky/l...
môj kamarát mal predchodkynu MX518 a som si ju aj vyskúšal a to je úžaj aj reakcie aj držanie ja by som inú nechcel