prečo nefunguje klávesnica? dnes som ju rozobrala, umyla a poskladať naspäť no nefunguje. nesvieti ani "kontrolka" NumLock. umyla som vodou len klávesy, kt. som vybrala a vrch. tam kde je elektronika nie. no nesvieti čím to môže byť?
@sanny19 asi si ju zle poskladala, pretože ja som klávesnicu k desktopu umýval niekoľkokrát, saponátom, vrátane tých dvoch plastových vrstiev na ktorých sú plošné spoje, a nikdy s tým nemala žiadny problém.
@2
skus ju este raz zozobrat a popozeraj poriadne ci si ju nahodou zle nezlozila. a pusti ju taku este ked ju uplne nezlozis a nezasrobujes vsetko pre istotu aby si to mala lahsie.
Co sa da zle poskladat na tom? ono ako taky problem to neni mame nahradnu len ta starsia som si na nu zvykla a ta starsia neni na usb. Taka rozpisana je takze preto by som ju chcela späť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
skus ju este raz zozobrat a popozeraj poriadne ci si ju nahodou zle nezlozila. a pusti ju taku este ked ju uplne nezlozis a nezasrobujes vsetko pre istotu aby si to mala lahsie.