Takže začnem asi tým, že v škole máme spolužiačku (tu bude pod menom ONA), ktorá kradne.Proste nám hľadá v taškách, a keď niečo nájde a páči sa jej to, tak si to vezme. Podľa mňa by ona ani kradnúť nechcela možno jej to nejaký vnútorný hlas našepkáva :
U nás sa zasa kradnú vo veľkom perá...A ako to riešim? Kradnem aj ja
Skús sa s ňou o tom najprv normálne porozprávať, nekrič na nu, nenadávaj, len s ňou o tom milo podiskutuj, že by to robiť nemala. Keď nepomôže, tak jej sprav hanbu napr. cez školu, rodičov,...
@george90 a ako jej to mám povedať?? vieš keď to je zložité, my sme pred časom aj boli také...dá sa povedať kamarátky..z jednej strany by som to na ňu nepovedala..a z druhej sa nečudujem že to bola ona chodí s dorezanými rukami, na psychiatrii bola.. neviem ako to s ňou mám riešiť..pridem za ňou že ..ty si mi vzala peniaze?? neviem..ved mi daj nejaky vzor podla coho to mam s nou prebrat
@kaylee neskušali, a ani skúšať nebudeme..ja som sa ešte nebila.. a ona je taký typ , že ja si do nej začnem biť a ona ma zmláti dvakrát viac..dohovorom to možno viac pomôže
@tenario triedna hovorila vraj zavola mamu do skoly...lenze ...to je s nou tazko...ona povie ano ano..mama pride cez velku prestavku...a ...čo? nič ona jej možno ani nepovie, že ju do školy volajú...
@positive34 no návod ti asi nedám veď normálne za ňou choď a povedz, či niekoho nevidela ako ti kradne tie peniaze, keď bola vtedy pri nich. uvidíš, ako sa zatvári -> imrpovizácia
ma 14 - je trestno pravne zodpovedna, ak viac ludi je ochotnych potvrdit ze ona kradne tak najprv ist za triednou, povedat jej o situacii a povedat jej ze pokial to nebude riesit skola tak date to na policiu a potom zacne sranda.
ver never ked miznu eura uz to neni sranda a policia to moze tak vyriesit ze henta bude mat nejaku podmienku alebo co a do buducnosti jej to dosere poriadne a si rozmysli ci bude cudzie veci osahavat. Moze dostat aj financnu pokutu celkom vysoku vysoku ktoru by museli zaplatit rodicia.
ale napriklad nastrazit na nu past..ze si nechas proste isty obnos penazi zase v bunde alebo tak..a schvalne ju nechas zase v satne nech strazi veci a ked zase nieco zmizne "voilá" máme zlodeja..proste dohodnut sa tak, aby ste vsetci videli, alebo aspon par ludi vcetne ucitelky, ze si davas peniaze do bundy a tak...
alebo to spravit rucne strucne.. chytiti ju a vymlatit to z nej..
tiez sme mali jednu taku na zakladnej.... kamoskinej matke ukradla prsten..a tak šelico..dokonca aj ked sme boli na vytave tak odtial nieco ukradla
@doberman no ona uz tusim zaciatkom januara 16 oslavila... vies ..ale kvoli nejakym 10 euram (dokopy) asi volat policiu nebudeme ... podla mna ..by sa s nou mala triedna porozpravat..ale ta s tym stale nic nerobi...neviem ci sa jej boji alebo co ... a ona uz podla mna mala nejake opletacky s policiou...lebo ona je taka...drbnuta...a minule hovorila..ze ked bola "najebana" zmlatila nejakeho hip hopera lebo povedal ze Punk is dead...noo..na jednej strane som si pomyslela ze no urcite..ale mala ..hanky cele krvave ..a chrasty same.. neviem noo ....
@doberman no je sak bola dva tyzdne na psychiatrii
@kaylee ..ale ja sa nechcem s nikym bit..ako nejaka chudera..ja sa jej chcem proste nejako dostat do mozocku a vsugerovat jej ze kleptomania by sa mala liecit.. alebo take nieco a este ze nech mi vrati prachy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
U nás v triede tiež vo veľkom mizli peniaze, zhruba sa aj vedelo, kam, ale chýbali dôkazy..
Skús sa s ňou o tom najprv normálne porozprávať, nekrič na nu, nenadávaj, len s ňou o tom milo podiskutuj, že by to robiť nemala. Keď nepomôže, tak jej sprav hanbu napr. cez školu, rodičov,...
to ze sa baby nemaju bit plati len pre chalanov...ty jej mozes namlatit kolko chces
ak potrebujes dokaz tak ju len jednoducho pristihni pri cine a mas...potom to uz nebude problem riesit s triednou alebo s jej rodicmi
este ma napadlo, akej rasy je tvoja spolužiačka, mimochodom sa pytam len tak informativne nenaražam tým na nič,
ver never ked miznu eura uz to neni sranda a policia to moze tak vyriesit ze henta bude mat nejaku podmienku alebo co a do buducnosti jej to dosere poriadne a si rozmysli ci bude cudzie veci osahavat. Moze dostat aj financnu pokutu celkom vysoku vysoku ktoru by museli zaplatit rodicia.
ale napriklad nastrazit na nu past..ze si nechas proste isty obnos penazi zase v bunde alebo tak..a schvalne ju nechas zase v satne nech strazi veci a ked zase nieco zmizne "voilá" máme zlodeja..proste dohodnut sa tak, aby ste vsetci videli, alebo aspon par ludi vcetne ucitelky, ze si davas peniaze do bundy a tak...
alebo to spravit rucne strucne.. chytiti ju a vymlatit to z nej..
tiez sme mali jednu taku na zakladnej.... kamoskinej matke ukradla prsten..a tak šelico..dokonca aj ked sme boli na vytave tak odtial nieco ukradla
to bola taká chudinka hlupa..
@stormmast3r biela je
@kaylee ..ale ja sa nechcem s nikym bit..ako nejaka chudera..ja sa jej chcem proste nejako dostat do mozocku a vsugerovat jej ze kleptomania by sa mala liecit.. alebo take nieco a este ze nech mi vrati prachy...
zlomit mu jej ruky....