Klimatické zmeny počasia a ich vplyv na prospech študentov.
Dotýka sa Vás zmena počasia, čo sa týka prospechu v škole?
Napríklad, daždivé počasie a dlhodobý chlad, sychravosť, hmla... > nevyvoláva u vás letargickosť, únavu alebo práve naopak?, nemáte čo robiť, po vonku sa behať nedá stále, ste čím ďalej
na jesen sa napicu uci leb je len zaciatok skoly a je blbe pocasie,v zime je stale blbe pocasie a nemas naladu sa ucit,na jar sa uz da chodit von takze sa neucis,a v lete ani nehovorim,vsak kto by sa ucil
ano ano.... včera som predpovedala ochladenie boleštou kolien proste ja som meteosenzitívna jak 80 ročná babka a to tu nejdem viac rotzpytvávať.... a výnimkou minulého roku nástupom jare (2.polrok) sa mi zlepšia známky..aj keď paradoxne chodím viac von
Vplyv klimatických zmien je taký, že čoskoro minimálne polku z nás vyzabíja globálne otepľovanie, ako sme sa včera či predvčerom dozvedeli v jednej diskusii
Neviem, asi nepociťujem zmeny v prospechu, ale ťažšie sa mi funguje, keď sa skorej stmieva, mám pocit, že však už je večer, už nemusím nič robiť, už mám veget a ono sú štyri poobede....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Neviem, asi nepociťujem zmeny v prospechu, ale ťažšie sa mi funguje, keď sa skorej stmieva, mám pocit, že však už je večer, už nemusím nič robiť, už mám veget a ono sú štyri poobede....