brácha nie je "veľký čitateľ", ale v poslednej dobe číta rád. Aby ste si vytvorili aký- taký obraz o jeho čitateľskej skúsenosti a vkuse: veľmi sa mu páčil Mitanov Koniec hry, od Steinbecka O myšiach a ľuďoch,od Orwella 1984, Malý princ, Coelhovky a Gordonov Liečiteľ (hist. román).
Z týchto určite Zvieracia farma, má aj najhlbšie posolstvo a je to rozhodne kniha, ktorú sa mimoriadne oplatí mať doma. Ja som za všetkými desiatimi, samozrejme, že sa na to neviem pozrieť pohľadom tvojho brata, ale vieš, ako to myslím
Prútené kreslá som čítala, ale môjho brata by to určite nebavilo-ani jedného ani druhého teda a More je môj brat ma celkom baví, to čítam teraz a ostatné neviem,ale hlasujem za Orwella, keď ho bavil román 1984.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
myslím, že Exupéry nie je veľmi dobrá voľba (ja osobne som sa nedokázala dostať cez jeho iné diela ako Malý princ)
na Kerouaca musí človek prísť sám, to sa nedá dostať ako darček a naslepo skočiť do niečoho, čo ho vôbec nemusí baviť.
Tatarku načítaného nemám, ale ak by som dostala Prútené kreslá, tak sa iste nesťažujem, no nechcem odporúčať niečo, čo nepoznám
a Zvieraciu farmu považujem za ešte lepšiu knihu, než je 1984, ktorá, ako vidím, sa mu páčila :!