Mnohokrát počúvame, že dnešní mladí ľudia málo čítajú, a že uprednostňujú počítačové hry. Je to naozaj tak? Ja patrím medzi tých ľudí, ktorí radi čítajú a myslím, že nie som sama.
no jo, zase vyssie ale o trochu skromnejsie ego...
vsak sme hrdinovia, ze citame, pockajte, ked pridete na vysku, len potom budete revat, ze si nenajdete ani pät minut na knihu!...ja uz len cakam, kedy sa tu budu zakladat diskusie typu: kolik knih si uz precital? kolko mas knih za sebou? kolko citas za jeden mesiac? len sa pretekajte
no xeno, na harryho pottera si najde cas kazdy , aj kniha aj hra, a idemee, som sa rozhodla citat od zaciatku vsetko...proste to nevydrzim a nadavat budem popritom, ze neviem najst miznuce karty v pc stvorke
tiez mam rad knihy, aj ked je cudne preco tak malo citam potom...teraz ma na dlhu dobu bude zamestnavat Nietzscheho zivotne dielo Tak vravel Zarathustra, lebo to citam dost pomaly, jednotlive pasaze citam viackrat aby som dobre porozumel vsetkemu co chce autor povedat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ano tiež mam radšej knihy ako psov, alebo počitačove hry.
vsak sme hrdinovia, ze citame, pockajte, ked pridete na vysku, len potom budete revat, ze si nenajdete ani pät minut na knihu!...ja uz len cakam, kedy sa tu budu zakladat diskusie typu: kolik knih si uz precital? kolko mas knih za sebou? kolko citas za jeden mesiac? len sa pretekajte
no xeno, na harryho pottera si najde cas kazdy , aj kniha aj hra, a idemee, som sa rozhodla citat od zaciatku vsetko...proste to nevydrzim a nadavat budem popritom, ze neviem najst miznuce karty v pc stvorke