Citate alebo ste citali v poslednej dobre nejaku fakt dobru knihu ? Ak ano, aka to bola a o com bola ?Ja neviem ,ale nic co v poslednej dobe vyslo ma akosi neoslovilo.
Nebo, peklo, raj ... no zatial som prečítala 45strán ale akoze uplne bomba už sa teším kedy mi ju spolužiačka požičia domov bo som ju len v škole čítala a ona ju este nemá prečítanú achh kokos ja by som ju precitala ze jeden den achh
V.C. Andrews dvojdielna kniha Zlomené krídla a Polnočný let... velmi dobré. O troch dievčatách čo sa dostanú do "polepšovne" ale užasne to je . odporúčam
Ten spomenutý Tieň vetra je fakt úplne super. Ako aj knihy od Hiraxa, alebo mňa osobne veľmi zaujal aj pán Coelho (hlavne Veronika sa rozhodla zomrieť a Jedenásť minút), ale napríklad aj Memento od Johna Radeka, Tovar od Silvie Melasovej mi učarovali... Je ich nespočetne veľa úžasných
@motyylia Tien Vetra som necitala..asi skusim...od Coelha som citala Jedenast minut a bola super..Memento , Tovar a Deti zo stanice Zoo by podla man mali dat ako knihy na povinne citanie..bnoli super a decka by sa mozno aj niecomu priucili
takym normalnym faktografickym... celkom zaujimave veci su tam o biblii a starom zakone, ktore si bezny clovek nevsimne napr. ze sa tam nikde nepise ze maria bola panna (vzniklo to len nespravnym prekladom) atd atd
no tak ja som momentálne posadnutá velmi starým dielom z realizmu a to honore de balzac -šagrenova koža aj ked sa mi to zo začiatku čitalo velmi tažko je to skveleeeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale inak je dobrá kniha táto » www.martinus.sk/?uItem=60977...
alebo od Sapkowskeho-Zaklínač
@turgon take nastastie nemusim riesit
@ress to som citala a je to fakt perfektne
@turgon nemusim to riesit kedze aktualne sa zapodievam nekonecnymi radmi a limitami postupnosti :/
@miaja toto asi skusim cez prazdniny
@antifunebracka nazov vravi za vsetko ale akým stylom je to pisane ?