Je nejaká kniha, po ktorej prečítaní ste sa rozplakali alebo ste aspoň mali slzy na krajíčku? Alebo ste mali dosť zvláštny pocit a aj po dlhej dobe si na tú knihu spomeniete. Ak hej, tak napíšte meno autora a názov knihy. (Možno mi tak aj pomôžete k ne
Áno, no neviem ako sa volala (mal by som ju mat doma). Napísal to nejaký slovenský autor a boli tam 2 či 3 príbehy. Tak jeden z nich ma dojal až takmer rozplakal
moja vkladna knizka mala velmi smutny koniec. ale specialne tebe a na mieru, pavlinka, radim "kto chyta v zite". aj tak to raz budete potrebovat do skoly a ja si myslim, ze by ta tato utla knizocka mohla dost zaujat. naozaj ti ju SILNO odporucam...
nerozplakala ma ale este dlho potom osm mala taky zvlastny pocit somsi musela kukntu film ktory osmsi ani nestiahla alen tak ze anglickymi titulkami kkukala my deti zo stanice ZOO-Christiane.F
Ja som plakala niekedy na Potterovkách,hl. pri poslednej knihe Dary Smrti,nechcelo sa mi veriť že zomreli postavy môjmu srdcu tak blízke,a že kniha s ktorou som vyrastala prišla ku koncu :/
Prepáč, že ťa takto pýtam, ale bola tá Franková dobrá? Lebo idem si objednávať nejaké knihy a chcem si aj ju, tak by ma zaujímal názor.
Ale inak ten čudný pocit som mala napr. pri Napriek všetkému povedať životu áno od Viktora E. Frankla, ale to bolo skôr z toho, že mi bolo zle z toho, čo som tam čítala, ale aj tak.
A ešte ma rozplakalo keď v Potterovi umrel Dobby. (ach)
najlepšia kniha ktorú som kedy prečítala bola kniha o laske jak to bylo po prve..od 5autoriek rozne príbehy o láske..velmi romanticke pribehy tam boli napísané..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Styron-Sophiina volba
Andrews-Kvety v podkroví+ dalsie 4 casti
Ja som naposledy plakala pri knihe Mal to byť pekný život - Andrea Coddington
Ale to som bol malý
prosíím, napíš to ešte raz! Ale nie chápem chybu Birdzu
a stopercentne som revala pri Tomáš Tomášových - Ako ďaleko je do Šanghaja?
a dojala ma Selma Lagerlof a jej Gosta Berling.
Tam som preslzila mnoho strán.
Markus Zusak - Zlodejka kníh
Waris Dirieová - Púštny kvet
Zbohom zbraniam!
po oboch som revala ako tela
od Hemingwaya?
jáááj Lebo som mala pocit, že som minule čítala o knihe s podobným názvom od Hemingwaya.
¨
My deti ze stanice ZOO som čítala. A nerozplakala ma, skôr som bola ešte dosť dlhú dobu nasraná na tú babu.
Zlatý kompas a Jantárový ďalekohľad
Pán prsteňov 3
Veľký Meaulnes (teda, v preklade *ehm ehm* Kúzelné dobrodružstvo)
.. väčšinou knihy, pri ktorých sa taká reakcia nečaká.
Knihy typu Chlapec v pásikovom pyžame radšej odmietam čítať, lebo pri takých viem, že by to bolo ešte horšie. čo už, ja čítanie strašne prežívam.
Prepáč, že ťa takto pýtam, ale bola tá Franková dobrá? Lebo idem si objednávať nejaké knihy a chcem si aj ju, tak by ma zaujímal názor.
Ale inak ten čudný pocit som mala napr. pri Napriek všetkému povedať životu áno od Viktora E. Frankla, ale to bolo skôr z toho, že mi bolo zle z toho, čo som tam čítala, ale aj tak.
A ešte ma rozplakalo keď v Potterovi umrel Dobby. (ach)
k veci, áno určite to stojí za prečítanie, jedna z mojich najobľúbenejších kníh, bolo to skutočné, dojímavé, zrelé, vrelo odporúčam
jééé a požičala by si mi potom tú Frankovú?
... bola to asi jediná kniha pri ktorej som nevnímala na ktorej strane sa nachádzam.
@pavlinkaa Tak raz. už mám strašne veľa ľudí prihlásených