@borovy všetci nie... ale mnohý určite áno... minimálne majú nábeh neraz na paranoju a iné problémy... no a zdroje mám osobné skúsenosti, osobné priateľské rozhovory, rodinné osobné rozhovory atď...
skôr ma zaráža, že sa neobhajuješ študentov... ale každý asi poznáme svoje hriechy
Je určite čudné pozorovať, koľko ľudí zrejme pociťuje samoľúbosť z vlastného neodôvodneného optimizmu, pričom miesto, kde optimizmus najviac prekvitá, je blázinec.
@borovy nie, skôr je to tým, že každý si spomína na niekoho kto ho mal učiť a miesto toho si riešil vlastné komplexy... podobne to je aj s políciou, duchovnými predstavenými a ešte aj doktormi...
nejde o verejnú složbu, ale o to, že neraz verejnosti uškodia a ani o tom nevedia...keďže nikto sa nedokáže každý deň zaprieť na +8 hodín a robiť svoju robotu a dávať na všetko pozor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Môžem odporučiť...
viac mi nenapada, som vstal prave O_o
tam sú psychicky chorí všetci, vrátane autorky
skôr ma zaráža, že sa neobhajuješ študentov... ale každý asi poznáme svoje hriechy
nejde o verejnú složbu, ale o to, že neraz verejnosti uškodia a ani o tom nevedia...keďže nikto sa nedokáže každý deň zaprieť na +8 hodín a robiť svoju robotu a dávať na všetko pozor...