Čítali ste knihu Očarujúca? Je to veľmi náboženské, o Pánu Bohu, alebo také skôr neutrálne, že vhodné pre každého, kto hľadá svoju identitu? Veľmi by mi pomohli vaše názory, vopred ďakujem
Cital som tu pre muzov a bola velmi nabozenska. Az tak ma neoslovila prislo mi ze ta zakladna, pekna, myslienka je zbytocne prilis rozmazsna do nabozenskej roviny. Ale aj tak ju kludne odporucim. Mne to prisli ako uplne evidentne veci, nic nove. Veeim ale ze niekomu to moze dat viac.
Raz mi ju dala kamarátka do rúk, aby som si ju i ako muž prečítal. Dakedy možno prečítam. Je to vraj opis podstaty skutočnej krásy ženy. Sú tam aj nejaké príklady z kníh i filmov ako Pán prsteňov, Pearl Harbor... asi niečo so ženami. A citácie, ktoré sú tam použité z Biblie sú isto opodstatnené, jednoducho preto, že to tak je. Autori asi nechcú byť zbytočne zložitý, aby to rozoberali napr. zo psychologického hľadiska...
@mayah Napísal som svoj názor, a to čo mi niekto konkrétny vravel. Viac sa neodvážujem písať keď som to nečítal, ani nebudem odsudzovať niečo čo tam je napísané. Neni začo.
na tú knihu sa dá dívať zo všetkých možných uhlov.a ja ju každej babe, žene odporúčam aj tým neveriacim,ak chceš viac ts..btw páčia sa mi ľudia, čo majú na niečo negatívny názor bez toho, aby to videli .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a inak :
tuto je tiez vselico dobre o ziskani identity svojej a tak ( hlavne svojej indentity vo vodach zvlastnych polymetrik )
Je úžasné, že to písali manželia spoločne.