Poznáte nejakú dobrú knihu v angličtine? Nejaká detektívka, alebo niečo podobné, ktorá nie je ani nejako ťažká. Chcel by som sa ňou zdokonaliť v angličtine... Máte nejaký tip? Najlepšie v elektronickej podobe... A ešte jedna vec, poznáte nejakú appku n
ja som v prváku na strednej (začiatočník v AJ) čítala knihu o dobití severného pólu...taka menšia kniha, a náhodou sa mi to páčilo a ani tá angličtina tam nebola ťažká,,, po pár kapitolach som slovník používala menej a menej,až som ho použila len na par slov ktoré sa tam ešte nevyskytli,, podľa mňa každá kniha v cudzom jazyku je minimalne pre slovnú zásobu plus...... ja osobne si chcem kúpiť 30 odtieňov šedej v angličtine,,,len čakam na to ked budem mať väčší finance
@burble vy ste ale naivné, buď neviete dobre po anglicky alebo nemáte šťastie na knihy. Najlepšia kniha v Eng je The Kid, nič lepšie napísané a opísané neexistuje, kto prečítal, vie. Aj film vznikol na základe nej.
@dannyd14 mrzi ma to, no pocuvanie cudzich rozhovorov patri k mojim nepeknym navykom
@pilif existuju specialne vydania kniziek pre zacinajucich s anglictinou ja som napriklad citala Animal farm po anglicky, ked som este moc dobre nevedela, v takom vydani s redukovanou slovnou zasobou a vykladovym slovnickom na konci... mozes skusit take pohladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@popoluska15 tu knihu sice nepoznam, ale nestratilo sa ti niekde 20 odtienov?
A niektoré dievčence, nekompenzujte si tu vaše komplexy
@pilif existuju specialne vydania kniziek pre zacinajucich s anglictinou ja som napriklad citala Animal farm po anglicky, ked som este moc dobre nevedela, v takom vydani s redukovanou slovnou zasobou a vykladovym slovnickom na konci... mozes skusit take pohladat
alebo tu
» www.planetebook.com/...
si mozes stiahnut klasicku literaturu, v pdf, v normalnej verzii
a ak chces poradit spisovatela (detektiviek), tak Agatha Christie.