Tí, čo ste maturovali alebo budete maturovať z biológie, z čoho ste sa učili na maturitu/prijímačky? Viete o nejakej dobrej knihe, kde je všetko prehľadne zhrnuté? Ď.
@nessia
Ja som mal Zmaturuj zo Sj a Lit, Matiky, Biológie, Fyziky a Chémie. Všetky knihy sú veľmi dobre spracované a veľmi prehľadné presne ako hovoríš!
požičala som si všetky učebnice a z nich som sa...po mature som ich zas vrátila, ale mala som kúpenú učebnicu zmaturuj z bio alebo ako sa vola (tá "riflova" ) a v živote som ju neotvorila, občas som ju použila ako podložku pod myš alebo som si na ňu položila čaj
zmaturuj z biologie používal aj spolužiak, ale našiel tam niekoľko kníh, tak ju radšej predal A učila som sa z tých kníh farebných -biológia pre gymnáziá + poznámky... to mi stačilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som mal Zmaturuj zo Sj a Lit, Matiky, Biológie, Fyziky a Chémie. Všetky knihy sú veľmi dobre spracované a veľmi prehľadné presne ako hovoríš!