@soledad12 vy ste akože nemali nič zo sexuálnej výchovy? na biológii ste sa neučili o rozmnožovaní? vy ste o tom v ŠKOLE nehovorili? veď tu máš dokonca napísané, že máš 18 rokov.. tak čo máš za problém?
@interrupcio lenze ja chcem inu!! Urcite by som nechcela hovorit o sexe pred starou ucitelkou je velmi zasadova, a ak sa mam trapit nad pisanim knihy,aj by som chcela dobru znamku.a navyse toto je moje forum,takze ak sa ti nepaci tak tu nepis.
Neojebávaj cica, neojebávaj. Nech priemerná slovenčinárka učí dve triedy, v každej je po 20 žiakov, tak 2x20x50 je 2000 strán.. to mi chceš povedať, že nejakej učiteľke so smiešnym platom sa chce čítať 2000 strán nezmyslov?
kniha na temu ...dnesnym ucitelom pekne jebe a este aj stajkuju ... a ked si zalozis temu o tom ci ma niekto nejaku prihodu s ucitelom ucitelkou...napises aj 150 stran
Ja by som sa sťažovala v takomto prípade, že nemôžem písať poéziu, keď nie som prozaický typ . A ak by som mohla, tak by som písala básničky! 50 krátkych básničiek, to ide jak po masle.
nejaký román to sa ľahko píše...už len vymyslieť dobrú zápletku niečo o osudovej láske ale nech na konci spolu zomru alebo dačo nech je to srdcervúce to ľudia žeru večná a nehynúca láska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale mám nápad na knihu ale ten nikomu nepoviem