poznáte nejakú dobrú knihu o bolesti , mučení a dlhodobom trápení , torúrach a experimentoch ... ?
ale nie z toho vedeckého hľadiska ale aby to bol nejaký príbeh .
@bellatrix799 a nepoznáš niečo viac ? .. kde sa to proste nevyšetruje , kde sú opísané tie pocity a to všetko okolo toho
a kde je opísané podrobne ako sa ten človek vlastne tam dostal ... niečo také aby to bol vlastne krvavý horor ale aby to bola kniha ... neviem či vôbec také niečo existuje
Poznám jednu knihu, ale fakt neviem, ako sa volá... je to skutočný príbeh o žene, ktorá predvádzala domy a raz bola unesená mužom, asi rok ju väznil v tej chate, bol to čistý psychopat, nedovolil jej nič robiť, znásilňoval ju a urobil jej dieťa...
120 dni sodomy je viac i filozofii nez o torturach, tam sa nedohladas toho, co chces. snad, ak by de sadw mal cas dopisat druhy a treti mesiac a nebolo by to zverejnene len ako poznamky, tak by to bolo viac. takto je to ciata aplikacia libertinskej filozofie.
plus carrie je kniga, ktora bola sfilmocana, nie naopak. ale skus od kinga mysery.
@sechs bdsm lieratura je nahovno. polovica kbih je sade, ktory bol viac filozof nez spisovatel. potom tam je masoch, ktory bol az prilis romanticky. a okrem toho bdsm uz vobec nie je pidla mba to, co ona chce, lebo bdsm lit. opisuje akt "tortury", ktory obaja chcu. skor chce podla opisu pidla mba sadisticke veci. a ver, ze tam sa obet z bolesti a utrpenia.netesi
este sm citala jedno, alw to som zabudla, jak sa to volali. typek drzal zenske v stajniach, kazdu samostatnom boxw, daval im minimum jedla, znasilnoval ich, mali tam kazda kameru a museli ninstop pre.neho masturbovata tak. a mocil na.ne a museli jest svoje vykaly a tak. ale to neviem, jak sa volalo.
@grietusha
môže byť...ja som z tohto nič nečítal. Bolo to len prvé, čo mi napadlo, že by mohol sčeknúť...
...mimochodom, pri @18 som si spomenul na film Cradle of fear, pokiaľ sa dobre pamätám, podobné veci sa tam vyskytovali
@kiklop999 že carrie kniha podla hororu skôr film podľa knihy a ak ťa baví mučenie a pocity, tak si prečítaj Misery, je to tiež od Kinga. Paul s polámanými nohami leží na posteli, kde sa o neho "stará" Annie. A inak tiež to sfilmovali, dokonca film získal aj oscara za hlavnú ženskú rolu. Ja som to zatial len čítal.
pri @18 som si spomenula na Očistu od Sofi Oksanen, ono je to síce o niečom kus inom, ale sú tam aj podobne hnusné scény (a filmová verzia je v tomto tiež hnusná)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a kde je opísané podrobne ako sa ten človek vlastne tam dostal ... niečo také aby to bol vlastne krvavý horor ale aby to bola kniha ... neviem či vôbec také niečo existuje
a myslím že wasp factory/cutting room bolo tiež niečo takéto ale tie som nečítala. 120 dní sodomy ma odrovnalo absolútne.
ale 120 dní je oveľa horšie jak Carrie
» en.wikipedia.org/wiki/Category:B...
plus carrie je kniga, ktora bola sfilmocana, nie naopak. ale skus od kinga mysery.
môže byť...ja som z tohto nič nečítal. Bolo to len prvé, čo mi napadlo, že by mohol sčeknúť...
...mimochodom, pri @18 som si spomenul na film Cradle of fear, pokiaľ sa dobre pamätám, podobné veci sa tam vyskytovali
to by som asi nevedela čítať stačil mi Markízko.