Viete mi poradiť nejakú knihu ? Možno niečo na štýl denníku alebo ani nemusí byť na štýl denníku ale proste nejaký životný príbeh, niečo velice silné.
Niečo ako napríklad Ukrajinské denníky alebo napríklad Iskra-Príbeh matky ktorá vychovala génia. Rozm
@qwer28
asi to v slovencine nevyslo. citam to v anglictine skus Ukraine diaries: Dispatches from Kiev.
znamy ukrajinsky autor Andrey Kurkov zverejnil svoje denníky z udalostí na ukrajine od novembra 2013. vazne je to zaujimave citanie
@dyawilld modroocko je asi najhorsia kniha, ktoru som kedy citala
@hokejisto skus zoznam zakazov...to je take prelinanie minulosti, pritomnosti...postupne sa tam odhaluju zahady...a ak chces nieco silne, tak myslim, ze toto je take vhodne pre teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a mne sa páčili ešte Pieseň mien a Život mi vzal BAM. A zaujímavá musí byť aj kniha Útek z tábora 14, ešte som to ale nečítala.
asi to v slovencine nevyslo. citam to v anglictine skus Ukraine diaries: Dispatches from Kiev.
znamy ukrajinsky autor Andrey Kurkov zverejnil svoje denníky z udalostí na ukrajine od novembra 2013. vazne je to zaujimave citanie
@revaneur1 toto nie je to čo som hľadak ale na vlastné počudovanie ma to tiež zaujalo možno to skúsim
@hokejisto skus zoznam zakazov...to je take prelinanie minulosti, pritomnosti...postupne sa tam odhaluju zahady...a ak chces nieco silne, tak myslim, ze toto je take vhodne pre teba