@baggy neviem posudit, lebo tie fakty co tam spomina su mne dost nezname, kazdopadne nieco pravdy na tom bude. Napriklad fosilne kladivo v Glan Rose...
(nakoľko neviem, či existuje slovenský preklad a pôvodný názov neviem a aj tak by mu nik nerozumel, tak som názov knihy ponechala v jazyku, akom ju čítam)
a ja chudak : biologia pre gymnazia 1 , biologia priprava na maturitu a seminar a cvicenia z biologie cez tyzden chodim po za skolu a cez vikend aby som sa ucil potom na 100 otazkove testy
@malapohroma presne aj ja to vzdy je a preto chodim do kniznice kde si ale vzdy preukaz zabudnem tak necham kazdy mesiac na seba 5 minut ktricat...Hev a nájs déj
Práve teraz som začala čítať Morta od Terryho Pratchetta, ktorú mi odporučil môj starý, ale so slovami, aby som ju nečítala niekde na verejnosti, lebo keď sa začnem smiať, môžem vyzerať dosť divne. Som na 9 strane a už som sa asi 4-5krát nahlas smiala Teším sa na zajtrajšú rannú cestu do NR, budem čítať-
ja by som mala čítať prvý diel Genji monogatari, keďže to máme povinné, ale namiesto toho čítam Cestu stínů, nejaká pofidérna fantasy ktorú som našla v antikvariáte, zatiaľ pôsobí ako nejaké oddychové čosi
(a len tak pomimo, mala som čítať návod na použitie dezinfekčného prostriedku do kúpelne, pretože sa mi za chvíľu asi rozpadnú ruky a rozleptá sliznica)
Dočítala som stratený symbol od Dana Browna. Kto ma rad jeho knihy tak odporucam skvely autor mam od neho prečítané všetky knihy. V porovnaní s filmami su knihy miliom krat lepšie a aj Langdon je v knihe milion krat sympatickejsi Teraz som sa pustila do série Artemis Fowl idem si potrapit fantaziu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
a este: Matematika do vesty od už neviem koho.
bo ja krava pitoma, keby som si nekukla predtym film, snad by som ju raz aj docitala
(nakoľko neviem, či existuje slovenský preklad a pôvodný názov neviem a aj tak by mu nik nerozumel, tak som názov knihy ponechala v jazyku, akom ju čítam)
@zuzulka98711 Dorian Grey je skvelý
@murcatko 1984 som čítala, páčilo sa mi
kde si? nie podla obsahu ale kapitol cca
Erich Maria Remarque - Nebo nepozná obľubencov
Ale čítala som naposledy M.Page-Ako som osprostel
momentalne citam Andrew Britton - Ten Neviditelny
a este jednu, na ktorej meno si teraz neviem spomenut
(a len tak pomimo, mala som čítať návod na použitie dezinfekčného prostriedku do kúpelne, pretože sa mi za chvíľu asi rozpadnú ruky a rozleptá sliznica)
Celkom zaujímavé čítanie o historickej postave Ježiša Krista.