Asi 10 minut sa prechadzam po tej mape... tak hrozne som sa nasral! Kazdy asi stvrty komentar je: "Dala som to maminke pod stromcek, nech si precitka " alebo "Z ruky do ruky rovno kamaratke " alebo nejaka podobna... *%^#&. Keď som zistil, že moji milovaní Traja Kamaráti, ktorých som stratil a pre ktorých by som si zašiel aj do Brezna šupla nejaká puča svojmu "bračekovi, nech sa stane knihobežníkom", môj hnev dosiahol asi maxima
Takže, len čo som sa nazlostil Ale inak je fajn, že sa robí podobná milá aktivita, len keby tí ľudia, čo knihu dajú svojim známym, aspoň nedávajú provokačné ceduľky na tú mapu sveta...
@fragile. zas na druhej strane tých kníh nie je toľko stratených. U nás je to skôr opačne.. v MT schovávam knihy, bohužiaľ sa moc nečítajú, jedna je už mesiac ukrytá a nikto nenahlásil ani, že je stratená. Ale nechala som v BB minulý týždeň 5 kníh a voľná je už len jedna.
@filipkoo v tomto prípade aspoň nevezmeš knihu, keď vieš o čo sa jedná..
@mardzerin žiar nad hronom síce na tej mapke kde sú vyznačené knižky dačo je pri žiari ale potom tam vyskočí druhé info že vlastne nič neni ale tak sranda možno dakde inde si ma dačo nájde
@lamalamaduck TS možno by to chcelo stať sa dobrovolníkom, alebo to povedať viacerím, pridať vlastné knihy... Neskúšala si ísť do BB? ja som tam bola minulý týždeň len tak kvvôli knihobežníkovi rozniesť pár kníh
@mardzerin jj viem že čím väčšie mesto tak tým asik väčšia šanca že dačo nájdem..ale v poslednej dobe nejak nemám tolko času sa túlať takže aj možnosť stať sa knihobežníkom nejako vypadáva každopádne je to dobrý nápad len momentálne by to asi nešlo aaale nevadí ale som skorej prekvapená že sa to chytilo že prečítaj a pošli dalej lebo podla mna ked dakto nejakú knihu nájde tak si ju skorej vezme a nechá D
@lamalamaduck Aj ja som sa pre to stala knihobežníkom. Ale zas tu nás je hodne. Aj keď BB je asi najaktívnejšie mesto. Kedže som tam bola, nechala 5 kníh a za tri dni už nebola voľná ani jedna. kdežto tu v MT sú knihy na svojom mieste aj mesiac a vymieňame sa tí istí dookola. Ani ja teraz nemám moc čas, hurá hurá už je tu matura, ale snažím sa aspoň občas, aj keď mi to možno dlhšie trvá
A hlavne kvôli tomu odcudzeniiu sa knihy musia poriadne schovávať. Inak je to fajn, lebo koľko ľudí má doma knihy, ku ktorý sa už asi ťažko niekedy vráti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vcelku zaujímavý projekt pre tých, ktorý milujú knihy...
@dejvido odkiaľ si?
Takže, len čo som sa nazlostil Ale inak je fajn, že sa robí podobná milá aktivita, len keby tí ľudia, čo knihu dajú svojim známym, aspoň nedávajú provokačné ceduľky na tú mapu sveta...
@filipkoo v tomto prípade aspoň nevezmeš knihu, keď vieš o čo sa jedná..
Inak mi to pripomína » deaddrops.com/...
@filipkoo to hej, keď to poznáš, ale stále je tu tak strašne moc ľudí, ktorý nimi asi skôr kúria, ako čítajú... :/
A hlavne kvôli tomu odcudzeniiu sa knihy musia poriadne schovávať. Inak je to fajn, lebo koľko ľudí má doma knihy, ku ktorý sa už asi ťažko niekedy vráti.