čaute ľudkovia!
zasa vás prosím o radu a tentokrát by som vás prosila či by ste mi nedali nejaký dobrý tip na knihu alebo film s drogovou tematikou alebo ako to povedať. proste o drogách. dakujem!
...ktorý vlastne nie je o drogách.
tak ale ďaľšie:
Trainspotting
Šňup - to je o perníku a okrem jedného dosť dobrého vykreslenia bad tripu ma to nijako nezaujalo
Requiem za sen - veľmi preceňované, príliš sladké
Perníková věž - český film, priemerný
My deti ze stanice zoo - film rovnako super ako kniha
HUMAN TRAFFIC - môj obľúbený, ten si určite pozri
@amikadze ja som to nejak zvládol celé naraz. Rozhodne by som si chcel prečítať tú tibetskú knižku, čo tam bola spomenutá... lebo stále nedokážem uveriť (ani nie, že uveriť.. skôr zahrnúť do môjho vnímania sveta) existenciu duše. (aj keby som chcel, fakt sa mi to nedarí) Možno by mi tá knižka v tom mohla pomôcť.
Trainspotting som videla už 235432krát k Requiem for dream sa neviem dokopať ani za toho najvyšieho neviem prečo asi som lenivá nebočo. každopádne dakujem všetkým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Feťák (W. S. Burroughs)
alebo tento super trippy krátky film od Lichtera:
@alpynus @thrwtchr som vám to chcela minule ukázať, tak tu to je:
» vimeo.com/15478558...
to asi skor svet autistu a nie film o drogach
tak ale ďaľšie:
Trainspotting
Šňup - to je o perníku a okrem jedného dosť dobrého vykreslenia bad tripu ma to nijako nezaujalo
Requiem za sen - veľmi preceňované, príliš sladké
Perníková věž - český film, priemerný
My deti ze stanice zoo - film rovnako super ako kniha
HUMAN TRAFFIC - môj obľúbený, ten si určite pozri
nápaditá som že?
riadne dobré.
nedávno pokukoval po:
A ešte ten dokument: DMT - the spirit molecule